Trøndersk delegasjon til Clermont Ferrand 2019

Midtnorsk Filmsenter vil reise med en delegasjon av trønderske filmskapere til Kortfilmfestivalen i Clermont Ferrand 2019; et av de viktigste møtestedene for internasjonal kortfilmbransje.

Søknadsfrist 28. november

Kortfilmfestivalen i Clermont Ferrand, 1. - 9. februar, er den største og viktigste kortfilmfestivalen i Europa. Dette er en svært relevant og viktig møteplass for kortfilmskapere som har tanker om co-produksjon, internasjonalt salg, distribusjon - og som ønsker å la seg inspirere og bli bedre kjent med de aller beste kortfilmene og filmskaperne fra hele verden.  Midtnorsk Filmsenter ønsker å ha med en delegasjon på festivalen i 2019, og oppfordrer alle med kortfilmprosjekt som har mottatt støtte fra oss i 2017-18, om å søke reisestøtte.

Profesjonelle filmskapere i Trøndelag som ønsker å være en del av delegasjonen til Clermont Ferrand, kan søke via FILMSØK om å være med. Søk under punktet TILTAK. Fortell om din motivasjon og begrunnelse for å være med, legg ved CV og merk søknaden under "delegasjon til Clermont Ferrand".

Du kan søke om å få dekket kostnader for reise og opphold på inntil 6000 NOK. Diett dekkes ikke. NB: Begrenset antall plasser. Søknadsfrist onsdag 28.november!