Informasjon i forbindelse med Korona-situasjonen

Oppdatert 13. oktober 2020
13.03.202017:37 Admin

Denne artikkelen oppdateres fortløpende. Her samler vi informasjon for dere i spill- og filmbransjen i Trøndelag. Siden er ikke utfyllende. Gi oss gjerne tilbakemelding hvis du har opplysninger som kan være nyttig for bransjen. 

Midtnorsk Filmsenter

For prosjekt som har fått støtte fra Midtnorsk Filmsenter vil vi, uavhengig av søknadsfristen, strekke oss for å finne løsninger på problem som skyldes koronasituasjonen:

  • Det er mulig å søke om omsdisponering av midlene.
  • Vi åpner for å kunne utløse deler av 1. rate til prosjekt som har fått innvilget støtte, men som ikke er fullfinansiert. Dette blir vurdert i hvert enkelt tilfelle.

Vi ber om at alle som har mottatt midler fra Midtnorsk Filmsenter holder oss orientert om situasjonen, slik at vi sammen kan finne løsninger. Ikke nøl med å ta kontakt med produksjonsrådgiver Elin Kristensen for nærmere informasjon og rådgivning.

  • Vi må dessverre avlyse reiser til festivaler og markeder. Alle fysiske arrangement og kurs i utlandet utsettes til over jul. 
  • Man kan søke om reisestøtte til deltagelse på digitale festivaler og seminar, i form av påmeldingsavgift.
  • Fysiske møter på Midtnorsk Filmsenter er nå mulig, men bør avtales på forhånd. Vi er også tilgjengelig for nettbaserte møter.

Produksjonsveileder

Veileder for korona-sikker filmproduksjon.

Guidelines for safe execution of audiovisual productions

Ulike Fond og NFI

Offentlige lenker

Andre lenker

Meld deg på nyhetsbrev

Ikke gå glipp av våre nyheter og arrangementer: