L

Midtnorsk Filmsenter

Kjøpmannsgata 35

7011 Trondheim

Epost
post@midtnorskfilm.no

w

Ny prosjektkoordinator ved Midtnorsk Filmsenter!

Kjetil Sørenssen (37) er den nye prosjektkoordinatoren ved Midtnorsk Filmsenter. Han har mastergrad i filmvitenskap fra University of Amsterdam og har også studert ved NTNU og universitetet i Tromsø. Siden 2010 har han vært ansatt ved Nasjonalbiblioteket i Mo i Rana som filmarkivar. I tillegg til sin solide teoretiske ballast, er Kjetil utdannet kinomaskinist og har snurret film for Cinemateket og filmklubben i Trondheim, Kosmorama og filmfestivalen i Tromsø. 

07.11.201915:11 Admin

Kjetil brenner for film og spill og har vært aktivt styremedlem i Tromsø og Trondheim filmklubb. I Mo i Rana startet han opp både filmklubb og filmfestival. I høst tok Kjetil en pause fra jobbtilværelsen på Mo for å studere kulturprosjektledelse ved Høgskolen på Innlandet.
 
-Jobben ved Midtnorsk Filmsenter er midt i blinken for meg med en perfekt miks av administrative og operative oppgaver. Trondheim er hjembyen min og det er utrolig mye spennende som skjer i den trønderske filmbransjen. Å kunne bidra videre i denne positive utviklingen kunne jeg bare ikke la gå fra meg, sier Kjetil, som er på plass hos Midtnorsk Filmsenter etter nyttår. 
 
-Kjetil har svært stor kunnskap om film, et godt nettverk og har vist at han er god til å sette i gang og gjennomføre prosjekter. Han har de beste forutsetninger for å sette sitt merke på den videre utviklingen av Trøndelag som filmregion. Vi er svært glade for å få ham med på laget, sier en fornøyd daglig leder ved Midtnorsk Filmsenter, Eli Gjerde. 

Privat
Kjetil Sørenssen er på plass ved Midtnorsk Filmsenter etter nyttår.

Meld deg på nyhetsbrev

Ikke gå glipp av våre nyheter og arrangementer: