L

Midtnorsk Filmsenter

Kjøpmannsgata 35

7011 Trondheim

Epost
post@midtnorskfilm.no

w

Mesterklasse med lanseringsstrateg Sarah Mosses og filmvisning

Sarah Mosses fra Together Films holde en mesterklasse om lansering og impact work-strategier på Cinemateket. Gå ikke glipp av denne muligheten til å høre et engasjerende, inspirerende og innholdsrikt foredrag og få nyttige råd om hvordan få mest mulig publikum og engasjement rundt lanseringen av dokumentarfilm. Cinemateket viser filmen «Blue Heart» i samarbeid med Naturvernforbundet og Midtnorsk Filmsenter samme kveld.

Mesterklasse 3. oktober!
30.09.201908:30 Admin

Sarah Mosses vil i sin mesterklasse ta utgangspunkt i lanseringen av filmen «Blue Heart» - som handler om kampen for å bevare de siste ville vassdragene i Europa.

Mosses er CEO i Together Films, tidligere Partnership Manager i Doc Society og produsent for «They Will Have to Kill Us First» (2015). Hun har vært rådgiver og lanseringsstrateg på en rekke filmer, bl.a. «Blue Heart», «Unrest», «Ping Pong» og «The Tale». For arbeidet med lanseringen av filmen «Ping Pong» ble Sarah Mosses av Screen Award nominert i kategorien ‘Beste Dokumentarfilmkampanje’. Mosses er en svært etterspurt kursholder og strateg.

Begge arrangementene er gratis og åpne for alle!
På mesterklassen kl 09:30 er det bare å møte opp.  Gratis billett til visningen av «Blue Heart» på Cinemateket kl 18 hentes ut her.

Arrangementet er en del av Midtnorsk Filmsenters program «Kortdokumentar på internasjonale plattformer», som er støttet av Kulturrådet og har Trondheim dokumentarfestival, Cinemateket i Trondheim og Minimalen Kortfilmfestival som samarbeidspartnere.

 

Sarah Mosses
Film

Meld deg på nyhetsbrev

Ikke gå glipp av våre nyheter og arrangementer: