L

Midtnorsk Filmsenter

Kjøpmannsgata 35

7011 Trondheim

Epost
post@midtnorskfilm.no

w

Vi søker ny medarbeider!

Vil du være med på å bygge opp trøndersk filmbransje? Ved Midtnorsk Filmsenter er en 100% stilling som prosjektkoordinator ledig.

Søknadsfrist 23. september
09.09.201912:01 Admin

Er du et utadvendt ordensmenneske som er god på gjennomføring av prosjekt, har stor arbeidskapasitet, er trygg på en scene og god til å ordlegge deg både muntlig og skriftlig? Da er dette kanskje noe for deg.

Stillingen innebærer en del administrative oppgaver i forbindelse med søknadsbehandling, rapportering og informasjonsarbeid, inkludert ansvar for nyhetsbrev og sosiale medier. Andre sentrale oppgaver er prosjektledelse, deltakelse i planlegging og praktisk gjennomføring av faglige samlinger, kurs og seminar for filmbransjen. Ansvar for filmsenterets tiltak opp mot unge talenter og barn/unge er en viktig del av stillingen. Arbeidsoppgavene løses i dialog med vår produksjonsrådgiver/bransjeansvarlig og daglig leder.

Vi er en liten stab som jobber tett. Du må like teamarbeid og trives godt med en blanding av teoretiske og praktiske oppgaver, ha et godt språk (norsk og engelsk), være etterrettelig, effektiv og god til å kommunisere. Relevant utdanning og erfaring kan være innen film, formidling, prosjektledelse, forvaltning mm. Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Lønnsnivå: Trinn 46 - 56 (staten). 

Hvordan søke og fullstendig utlysning finner du her 

Søknadsfrist 23. september 2019

Meld deg på nyhetsbrev

Ikke gå glipp av våre nyheter og arrangementer: