L

Midtnorsk Filmsenter

Kjøpmannsgata 35

7011 Trondheim

Epost
post@midtnorskfilm.no

w

Masterclass: "Making Short Form Video with Impact"

4. april kl. 10.00-12.00 kommer Adam Gee, Commissioning Editor i Little Dot Studios/Real Stories til Cinemateket for å snakke om det korte formatet og hvordan man kan bruke det til å skape endring.

4. april
15.03.201909:45 Admin

Adam jobber som Commissioning Editor for Little Dot Studios (basert i London, L.A. & Berlin), hvor han er ansvarlig for dokumentarer for deres kanal Real Stories. Han er spesialist på kortformatet, online video og digital interaktivitet.

Forelesningen er på Cinemateket kl. 10-12, er gratis og åpen for alle.

Adam er en av de mest erfarne Commissioning Editors i Storbritannias når det gjelder visning av TV-baserte multiplattformer. Hans siste filmer inkluderer Naked & Invisible, Drones in Forbidden Zones, Sorry I Shot You og In Your Face. Blant hans transmediale prosjekter finner man alt fra Embarrassing Bodies til Don’t Stop The Music. Adam har vunnet over 80 internasjonale priser for sine produksjoner, inkludert fire BAFTA priser, en Emmy og hovedprisen ved New York International Film & Television Festival.

Adam Gee har sittet i komitèen for BAFTA’s Television og Interactive Entertainment, og er medlem i European Film Academy. Han har undervist ved Royal College of Art, National Film & Television School og New York University.

Adam er i Trondheim for å delta på 2. samling i Midtnorsk Filmsenters program «Kortdokumentar på internasjonale plattformer», som er støttet av Kulturrådet og har Trondheim dokumentarfestival, Cinemateket i Trondheim og Minimalen Kortfilmfestival som samarbeidspartnere.

 

Adam Gee

Meld deg på nyhetsbrev

Ikke gå glipp av våre nyheter og arrangementer: