L

Midtnorsk Filmsenter

Kjøpmannsgata 35

7011 Trondheim

Epost
post@midtnorskfilm.no

w

Kosmorama 2019

Kosmorama er i gang!

4.-10. mars
18.02.201914:13 Admin

Følgende titler med trøndersk medvirkning, er å finne i årets program: I programmet Trøndersk film, vises Togrøvere (premiere!),  The Bird Catcher (europapremiere!) og suksessen fra sist år, Trondheimsreisen, følges opp med filmen Trondheim på film og seminaret "Trondheimsreisen som kulturarv".

De uønskede og Privacy og Wounds vises i Dokumentarprogrammet og i programmet Kosmorama 15 år blir det gjensyn med Tusen Bitar15 summers Later, Daddy´s Girl, Cowboydrøm, Frittgående, Alien Repairguy, Erkjenning, Northern Patriarch, Prosess:pust, Psykonauten, Festen, Bamse, Veggen og All in, vises i Minimalens kortfilmprogram, som viser noen av de beste kortfilmene som er laget av filmskapere i Trøndelag de siste ti årene.

I desember utlyste Filminvest en pitchepris på kr 100 000,- til manusutvikling av en dramaserie tematisk forankret i regionen Trøndelag, Oppland eller Hedmark. Konkurransen var åpen for manusforfattere bosatt i Norge, og nå er fem prosjekter plukket ut til å pitche - les hvem disse er på Filminvests nettside. Selve pitchen foregår på Prinsen 2 7. mars kl. 15:30-17:00.

I forbindelse med Kanonprisen 7. mars kl 20:00, tilbyr Kosmorama billetter til kr. 300,- (redusert pris!) for bransjen - her er det først til mølla som gjelder og et begrenset antall billetter. Kjøp billett her. For de som tenker seg på Kanonprisen, blir det en liten førfest på Midtnorsk Filmsenter, med pizza og god drikke fra kl 17:00. NB! Påmelding her! Etter sammenkomsten er har Kosmorama sin egen førfest på Almas kl. kl 19:00 - alle med billett til Kanonprisen er velkomne her. Her offentliggjøres vinneren av Filminvests pitchepris!

Det er også i år muig å kjøpe bransjepass til festivalen til redusert pris - kr 830,- her.

Multiply Illustration Agency ved Ashkan Honarvar
Forsideillustrasjon Kosmorams programkatalog 2019

Meld deg på nyhetsbrev

Ikke gå glipp av våre nyheter og arrangementer: