L

Midtnorsk Filmsenter

Kjøpmannsgata 35

7011 Trondheim

Epost
post@midtnorskfilm.no

w

Ny filmkommisjonær til Trøndelag

Solveig Sigmond Ræstad er ny leder for Trøndelag og Innlandets filmkommisjon, Midgard Film Commission Norway.

25.01.201914:14 Admin

Solveig har flere års bakgrunn fra filmbransjen, både som daglig leder i eget produksjonsselskap, og senest som flerårig produsent, regissør, prosjektleder og klipper for produksjonsselskapet News on Request. Hun har også jobbet som lineproducer på dramaserien Himmelblå for NRK. Solveig har i tillegg skrevet spillefilmmanus for barn, som nå er under utvikling hos den islandske produsenten Sagafilm. Solveig starter gradvis opp i stillingen som filmkommisjonær utover våren, og vil blant annet være å treffe på filmfestivalen i Berlin i februar og under Cannes Filmfestival i mai. Hun tiltrer for fullt 15. august.

 - «Vi er svært fornøyd med å ha fått Solveig med på laget. Med sin allsidige og lange filmbakgrunn, kombinert med jusstudier og internasjonalt nettverk, har filmkommisjonen fått en kunnskapsrik og sterk leder. Solveig har de beste forutsetninger i arbeidet med å trekke flere filmproduksjoner til Trøndelag og Innlandet, og bidra til å videreutvikle filmbransjen i regionen. Vi gleder oss til å samarbeide med Solveig», sier daglig leder for Midtnorsk Filmsenter, Eli Gjerde.

Midgard Film Commission Norway er underlagt Midtnorsk Filmsenter og har hovedkontor i Trondheim. Filmkommisjonsarbeidet skjer i samarbeid med Østnorsk Filmsenter, der Linda Steinhoff nylig er ansatt som filmkommisjonær.www.midgardfilm.com

Cato Lauvli
Solveig Sigmond Ræstad
Solveig Sigmond Ræstad

Meld deg på nyhetsbrev

Ikke gå glipp av våre nyheter og arrangementer: