L

Midtnorsk Filmsenter

Kjøpmannsgata 35

7011 Trondheim

Epost
post@midtnorskfilm.no

w

Kortfilmkonventet 2019

For fjerde gang arrangerer vi det nasjonale Kortfilmkonventet i Trondheim, og denne gang skjer det på Rockheim den 22. – 23. januar 2019. Arrangementet starter opp Minimalen Kortfilmfestival, som fortsetter i Trondheim frem til 27. januar, også denne gang med den internasjonale markedssatningen Nordic Shorts Expo. Påmeldingen til Kortfilmkonventet har åpnet og vi oppfordrer alle filmskapere i trøndersk filmbransje å melde seg på. Også denne gang vil det bli en egen Signaturpitch for kortfilmprosjekt i utviklingsfase, med mulighet til å vinne 70 000 NOK!

22. - 23. januar 2019
Påmelding
15.11.201810:19 Anne-Stine Gjervoldstad

Programgruppa for denne utgaven av Kortfilmkonventet består av regissør Thea Hvistendahl, produsent Nina Barbosa Blad, produsent og regissør Line Klungseth Johansen, kortfilmkonsulent ved NFI Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen, Rune Tellefsen fra NFI samt Elin Kristensen og Kjersti Greger ved Midtnorsk Filmsenter.

Programmet er klart og oppdateres med nyheter om gjester løpende på Kortfilmkonventets facebookside.

Det vil for andre gang arrangeres en nasjonal kortfilmpitch under konventet; SIGNATURPITCHEN, hvor 7 kortfilmprosjekt fra hele landet konkurrerer om en pris på 70 000 NOK til utvikling av sitt prosjekt. Ved forrige konkurranse var det Nini Kjeldner fra region Viken som vant med sitt prosjekt "Road Rage - a musical".

LOKASJON

Kortfilmkonventet er denne gang flyttet til det nasjonale museet for populærmusikk, Rockheim. Vi ønsker å pakke hele arrangementet inn i en inspirerende kultursetting, og omvisning i det interaktive musikkmiljøet på Rockheim er inkludert i programmet. Middag og fest vil foregå i restauranten på toppen av Rockheim, med utsikt over hele Trondheim fra havna.

DELTAKERAVGIFT - støtte til trønderske filmskapere

Alle trønderske filmskapere bosatt i Trøndelag som melder seg på Kortfilmkonventet kan søke Midtnorsk Filmsenter om støtte til deltageravgiften på 1200 NOK. Send søknad med kopi av påmeldingskvittering merket "Kortfilmkonventet" under reisestøttekategorien på Filmsøk.

Rockheim
Programgruppa Kortfilmkonventet 2019
programgruppa Kortfilmkonventet 2019

Meld deg på nyhetsbrev

Ikke gå glipp av våre nyheter og arrangementer: