Seminar med Ola Hunnes, NFI

Ikke gå glipp av nytt seminar med filminstituttets produksjonsrådgiver, Ola Hunnes.

Onsdag 15. juni, kl. 10-16.
08.06.202213:34 Admin

Hunnes fortsetter der han slapp på sitt forrige seminar i mars, og går nå mer i dybden om kinofilm og etterhåndsstøtte (EHT). Etter seminaret inviteres alle deltakere med på felles pizza/pasta-middag.

Sted: Nova Kinosenter, sal 7.

OBS! Meld deg på her!

Det er mye å sette seg inn i når man søker og mottar offentlige midler til film. Selv for regissører og produsenter med lang fartstid er det alltid noe nytt å forholde seg til fra prosjekt til prosjekt, og man blir aldri helt utlært.

Hvordan skal du rigge deg for å gjennomføre en produksjon slik at du både overholder forskrifter, sikrer god kvalitet og en sunn økonomi både for filmen og selskapet?

På seminaret får du vite mer om krav til finansiering, budsjettering, rapportering og regnskap. Du vil også få gode råd og matnyttige tips. Hva legger produksjonsrådgiveren vekt på i sin del av vurderingen av en utviklings- eller produksjonssøknad? Hva kreves av deg som søker for å kunne motta støtte?

Både erfarne og ferske produsenter og regissører vil ha utbytte av seminaret, men denne gangen settes altså søkelyset på kinofilm og etterhåndsstøtte (EHT). 

Produksjonsrådgiver hos NFI, Ola Hunnes.
Produksjonsrådgiver hos NFI, Ola Hunnes.

Meld deg på nyhetsbrev

Ikke gå glipp av våre nyheter og arrangementer: