Baltic Pitching Forum

I år er Norge gjesteland på Baltic Pitching Forum som foregår i Vilnius 6.–8. oktober. Tre norske kortfilmprosjekter blir valgt ut til å delta på den 10. utgaven av forumet.

Søknadsfrist 17. juli.

Baltic Pitching Forum (BPF) består av en online manuskonsultasjon og et tre-dagers trenings- og pitching-arrangement. Individuelle konsultasjoner med en erfaren manusforfatter-ekspert vil finne sted de første ukene av september, og Forum-arrangementet 6.–8. oktober 2022 i Vilnius. Forumet vil bli holdt fysisk med åpne forelesninger, og pitching-økter som strømmes virtuelt.

På selve forumet samles filmskapere for å diskutere, få tilbakemeldinger og lære å promotere sine nyeste kortfilmprosjekter på internasjonalt nivå. Utvalgte prosjekter blir evaluert av BPF-panelet – fagfolk fra filmindustrien fra feltene festival, TV, distribusjon, produksjon og kommisjonering av film, og Baltic Producers Jury.

BPF er en unik plattform for nettverksbygging som bringer de ferskeste kortfilmprosjektene fra Baltikum frem i lyset. Hovedmålet er å legge til rette for samhandling, samarbeid og samproduksjon mellom kortfilmskapere fra Baltikum og resten av Europa.

Siden 2019 har Baltic Pitching Forum utvidet nedslagsfeltet ved å invitere ett gjesteland til å presentere sine nyeste kortfilmprosjekter sammen med litauiske, latviske og estiske filmskapere. Norge skal være gjesteland for Baltic Pitching Forum 2022. Tre norske kortfilmprosjekter blir valgt ut til å delta på den 10. utgaven av Forumet.

Les mer om BPF her

Meld deg på her

Meld deg på nyhetsbrev

Ikke gå glipp av våre nyheter og arrangementer: