Digital selvdistribusjon - Hvordan selge og markedsføre film online?

Webinar og workshop med Audun Amundsen

5. & 7. mai
15.04.202112:41 Admin

I denne workshopen vil Audun Amundsen fra Gonzodocs presentere fordeler så vel som utfordringer ved selvdistribusjon og markedsføring av dokumentarfilm online. Han vil snakke om sine erfaringer og metodene han har brukt under den digitale lanseringen av dokumentaren Newtopia. Til nå har Amundsen tjent over 170 000 kr ved nettsalg av denne filmen i Norge og i Canada. Dette til tross for at den også ligger tilgjengelig digitalt på VGTV.

 

Amundsen mener salgspotensialet for dokumentarfilm er stort og at det ofte kan utnyttes bedre. Han vil i dette seminaret dele kunnskapen han har tilegnet seg om de digitale mulighetene som eksisterer i det nåværende og fremtidige filmmarkedet.

 

Denne workshopen er i to deler:

DEL 1

5.mai kl 11.00 - 12.30: Webinarpresentasjon ved Audun Amundsen.

Åpent for alle interesserte.

DEL 2 

7.mai (fra kl 10): En praktisk workshop for trønderske filmskapere hvor Audun går i dybden og lærer bl.a hvordan sette opp egne systemer for salg.

 

Ønsker du å delta? Send en epost til line@midtnorskfilm.no.

 

Om Audun Amundsen:

Audun Amundsen er produsent, regissør og fotograf og står bak filmene NEWTOPIA og NASI PADANG – AViral Adventure. Begge filmene hadde premiere våren 2020 og er kjøpt av bl.a. NRK, VGTV, NHK Japan, GoPlay Indonesia, Mirror TV Taiwan, ARTE Frankrike – i tillegg til en rekke filmfestivaler rundt om i verden.

Amundsen arbeider nå med sitt neste prosjekt CLICK THE LINK BELOW. Filmen eksponerer online entreprenørenes besynderlige verden bestående av styrtrike guruer til personer med braste drømmer.

 

Arrangementet er en del av Midtnorsk Filmsenters prosjekt «Kortdokumentar på internasjonale, digitale plattformer» laget i samarbeid med Minimalen, Cinemateket i Trondheim og Trondheim dokumentarfestival. Prosjektet er støttet av Kulturrådet.

 

, click to open in lightbox

Meld deg på nyhetsbrev

Ikke gå glipp av våre nyheter og arrangementer: