Speed date: Filmstudenter + trøndersk filmbransje

Tirsdag 12. september får NTNU-studenter fra film- og videoproduksjon muligheten til å bli bedre kjent med trønderske produksjonsselskap - og vice versa.

Også i år arrangerer Midtnorsk filmsenter og Institutt for kunst og medievitenskap (IKM) ved NTNU en speed date mellom studenter fra film- og videoproduksjon og filmbransjen i Trøndelag. Ca 25 bachelor- og masterstudenter, som alle er aktuelle for utplassering i praksis våren 2024, vil delta.

Tid og sted: Tirsdag 12. september, kl 10-13 på Cinemateket + på Olavstorget i Olavshallen. 

Både filmsenter og IKM fikk svært gode tilbakemeldinger fra bransje og studenter på opplegget i fjor. Spesielt produksjonsselskap som er interessert i praksiskandidater, oppfordres til å få med seg denne mulighteten til å bli bedre kjent. Hvert selskap er invitert med 1-3 representanter.

Opplegget starter med en felles samling på Cinemateket kl 10 med informasjon fra filmsenteret og IKM, samt en kort, formell hilserunde på alle selskap. Studentene vil i forkant av seansen få i oppgave å sjekke ut hjemmesidene til selskapene som deltar.

Fra ca kl 10.45  blir det speed date i Olavstorget ledet av ansatte fra Institutt for kunst- og medievitenskap. I grupper på 2-3 vil studentene få ca 7 min til å date hvert av selskapene som er tilstede - før det hele avsluttes med felles lunsjbuffé fra Olavstorget. 

Selskap som ønsker å delta, må melde tilbake eli@midtnorskfilm.no innen 4. september.

 

Fra fjorårets speed date, Mari Nilsen Neira i møte med studenter fra film- og videoproduksjon.