L

Midtnorsk Filmsenter

Kjøpmannsgata 35

7011 Trondheim

Epost
post@midtnorskfilm.no

w

Nytt kull: Trøndersk Kortdokumentar ut i verden!

Det er åpnet for nye søknader til Midtnorsk Filmsenters prosjekt "Kortdokumentar på internasjonale digitale plattformer". Prosjektet går over et knapt år og retter seg mot profesjonelle produsenter og regissører i Trøndelag.

NY søknadsfrist: 9. januar kl. 13!
18.11.201913:52 Admin

Interessen for kortdokumentarer har økt dramatisk og er et format i rask utvikling på mange ulike plattformer. Midtnorsk Filmsenters Kortdokumentar-prosjekt har til hensikt å styrke nærings-, markeds- og forretningskompetansen hos filmskaperne som deltar. Filmskapernes nettverk skal utvides til å omfatte beslutningstakere hos sentrale aktører som satser målrettet på utvikling og distribusjon av kortdokumentar. Målsettingen er at filmskaperne skal utforske og få innsikt i mulighetene som ligger i de nye markedene og forretningsmodellene som etablerer seg, og dermed øke sitt publikum og sin markedsverdi.

Første samling under Minimalen 2020

Oppstart og første samling i kull 2 er under Minimalen Kortfilmfestival. Deltakerne vil deretter forplikte seg til å være med på samlinger i mai, september og november 2020, samt få tilbud om å bli med på en studiereise til IDFA festivalen i Amsterdam. Deler av samlingene vil være workshops kun for deltakerne, og deler vil være åpne for hele filmbransjen. 

 

Jobber du med en kortdokumentar? Søk om å bli med!

Send en søknad til line@midtnorskfilm.no med din CV, motivasjon for å bli med i prosjektet samt beskrivelse av kortdokumentarprosjektet du har under utvikling/produksjon. Søknadsfrist 09.01.20 kl. 13!

«Kortdokumentar på internasjonale digitale plattformer» er støttet av Kulturrådet og har Trondheim dokumentarfestival, Cinemateket i Trondheim og Minimalen Kortfilmfestival som samarbeidspartnere. 

 

 

 

Fra workshop med Sarah Mosses, en av de internasjonale ekspertene tilknyttet "Kortdokumentar"-prosjektet.

Meld deg på nyhetsbrev

Ikke gå glipp av våre nyheter og arrangementer: