Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

AktueltAktuelt

Få siste nytt og frister på e-post ›

Vis alle Faglig påfyll Hederlig omtale Tildelinger Utlysninger
1 2 3 46

Freddy Neumann til
Trondheim


Publisert 4. april 2017

FRIST 31. mai 2017

Tirsdag 30. og onsdag 31. mai kommer den anerkjente danske PR-spesialisten Freddy Neumann til Trondheim for å holde workshop for midtnorske og midtsvenske dokumentarfilmskapere. Det vil bli holdt en fellesforelesning for filmskapere og produsenter tirsdag morgen, deretter vil han ha en-til-en konsultasjon og personlig rådgivning med 8 utvalgte dokumentarprosjekter i de to neste dagene. Denne muligheten vil du ikke gå glipp av!

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Trøndersk
distribusjonsfagdag 24.
april


Publisert 4. april 2017

FRIST 24. april 2017

24. april arrangerer Mid Nordic Film Export en trøndersk distribusjonsfagdag på Clarion Collection Hotel, Bakeriet.

Line Halvorsen vil presentere en masterclass i distribusjon, Torstein Parelius kommer med en inspirerende case study av Blackhearts, og Per Fikse gir deg gode råd om hvordan få kortfilmen din inn på internasjonale filmfestivaler.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

2,5 millioner til 11
trønderske filmprosjekt


Publisert 28. mars 2017

Elleve trønderske filmprosjekter får til sammen 2,5 millioner kroner i støtte fra Midtnorsk Filmsenter denne våren. Fire dokumentarfilmer og to kortfilmer får produksjonsstøtte og 5 filmprosjekter får utviklingsstøtte.

 

lndonesisk filmeventyr får støtte fra Midtnorsk Filmsenter

Filmselskapet Gammaglimt AS har fått 400 000 kroner fra Midtnorsk Filmsenter til dokumentarfilmen Newtopia. Filmen følger Audun Amundsen fra Trondheim inn i den indonesiske jungelen i 2004. Her møter han shamanen Aman Paksa og sammen foretar de en 12 år lang reise fra det enkle livet til brutal modernitet. Audun Amundsen er invitert til Indonesias mest populære tv-talkshow med 200 millioner seere som en følge av prosjektet. Filmselskapet Gammaglimt mottar også 250 000 kroner fra Midtnorsk Filmsenter til en uvanlig og poetisk dokumentarfilm fra Færøyene, fotografert og regissert av Thea Hermansen.

 

Historisk film om Trondheim

Filmprodusent Dag Hoel fra Trondheim har fått 400 000 kroner fra Midtnorsk Filmsenter til en filmatisk og musikalsk vandring gjennom Trondheim bys historie. Med utgangspunkt i hittil ukjente arkivklipp og unike private opptak ønsker Dag Hoel i samarbeid med Spætt Film å fortelle en nær og personlig historie om fremveksten av en moderne småby fra begynnelsen av 1900-tallet og frem til i dag. Filmen skal ha premiere under Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival neste år.

 

Dokumentarserie om Verdal´n Karsk og BASE

Filmskaperne i Ekkofilm AS får 280 000 kroner fra Midtnorsk Filmsenter til en høytsvevende, men jordnær dokumentarserie om vingedress-pionérene i Verdal´n Karsk og BASE. Fra en garasje på Buran i Trondheim har de gjennom de siste 20 årene sydd sine egne vingedrakter, testet og perfeksjonert både utstyr og flygeteknikk.

 

Kortfilmstøtte til Organisten og Hjemkomsten

Kortfilmen Organisten er et samarbeid mellom filmselskapene To Sølvmynter og Ninjafilm. De har produsert flere kortfilmer sammen og har alle bakgrunn fra filmmiljøet på NTNU. Bak kortfilmen Hjemkomsten står det etablerte filmselskapet Klipp og lim AS. Regissør Kristine Mørkved er en forholdsvis ny registemme i regionen som sammen med Klipp og lim har flere gode prosjekter på gang.

 

FAKTA

Midtnorsk Filmsenter mottok 42 søknader fra 33 ulike søkere. Det ble søkt om til sammen 8 millioner kroner til prosjekter med et samlet totalbudsjett på 28 millioner kroner. Elleve prosjekter ble innvilget et samlet tilskudd på 2 550 000 kroner. Samlet totalbudsjett for de 11 prosjektene som får støtte er på 13,5 millioner kroner. Fire dokumentarfilmer og to kortfilmer får produksjonsstøtte, mens fire dokumentarfilmprosjekter og ett kortfilmprosjekt får utviklingsstøtte. Andelen kvinner i nøkkelposisjonene manusforfatter, regissør og produsent er 42,4 prosent. I den totale søkermassen denne våren var kvinneandelen 41,3 prosent. Filmkonsulent ved vårens tildelinger er Jannicke Systad Jacobsen, og tilskuddene ble vedtatt av styret i Midtnorsk Filmsenter mandag 27. mars.

 

PRODUKSJONSTILSKUDD

 

Newtopia

Regissør Audun Amundsen og shamanen Aman Paksa møtes dypt i Indonesias jungel. Sammen foretar de en 12 års reise fra det enkle liv til brutal modernitet.

Produsent: Gammaglimt AS v/Christian Falch
Regi: Audun Amundsen
Manus: Audun Amundsen
Totalbudsjett: 2 387 055 kroner
Innvilget produksjonstilskudd: 400 000 kroner

 

Trondheim

En dokumentarfilm som ved bruk av arkivfilm og lydintervjuer vil fortelle historien om Trondheim.

Produsent: Dag Hoel Filmproduksjon og Spætt Film v/Dag Hoel og Håvard Wettland Gossé
Regi: Magnus Skatvold
Manus: Magnus Skatvold
Totalbudsjett: 3 200 000 kroner
Innvilget produksjonstilskudd: 400 000 kroner

 

Verdal´n Karsk og BASE

En høytsvevende, men jordnær dokumentarserie som portretterer vingedress-pionérene fra Trøndelag.

Produsent: Ekkofilm AS v/Kristian Karlsen
Regi: Kristian Karlsen
Manus: Kristian Karlsen
Totalbudsjett: 4 000 000 kroner
Innvilget produksjonstilskudd: 280 000 kroner

 

Faroetale

Faroetale er en kort dokumentar som oppdager et land, et hjemsted og et landskap gjennom en færøying som kommenterer på en landskapsfilm fra Færøyene. Denne landskapsfilmen er kjernen i en samtale mellom filmskaperen og Færøyingen Ólavur Hátún, og den ferdige kortdokumentaren vil bli et dvelende og poetisk dobbeltportrett av både Færøyene og av Ólavur.

Produsent: Gammaglimt AS v/Christian Falch
Regi: Thea Hermansen
Manus: Thea Hermansen
Totalbudsjett: 819 640 kroner
Innvilget produksjonstilskudd: 250 000 kroner

 

Organisten

En sørgende folkemengde er samlet i kirken i forbindelse med en gammel dames begravelse. Det som følger er et upassende møte mellom en sørgende folkemengde og én enkelt manns drømmer og ambisjoner.

Produsent: To Sølvmynter Film v/Paul Hensrud og Ninja Film v/Gine Moen Kirkholt
Regi: Astrid Thorvaldsen og Erik Paulsen
Manus: Astrid Thorvaldsen og Erik Paulsen
Totalbudsjett: 566 000 kroner
Innvilget produksjonstilskudd: 340 000 kroner

 

Hjemkomsten

Mette har med seg kjæresten Christian på elgjakt i hjembygda for første gang. Det som først virker som en hyggelig hjemkomst, tar med ett en brå vending idet Christian bidrar til at hun skadeskyter en elg.

Produsent: Klipp og Lim v/Jøran Wærdahl
Regi: Kristine Mørkved
Manus: Kristine Mørkved
Totalbudsjett: 983 826 kroner
Innvilget produksjonstilskudd: 200 000 kroner

 

______________________________________________________________________________

UTVIKLINGSTILSKUDD

 

Sierra Madre

En dokumentarfilm og «road movie» om grenseområdet Sierra Madre der Trump skal bygge mur, og en jakt etter de siste Apache-indianere i fjellene mellom Mexico og USA.

Produsent: Faction Film AS v/Håvard Bustnes og Christian Falch
Regi: Håvard Bustnes
Manus: Lars K Andersen
Innvilget utviklingstilskudd: 180 000 kroner

 

Maskefall

Lisa Tønne debuterte som stand-up komiker i 1999, og etter det har pila pekt oppover. Lisa er kjent for å ta opp tabubelagte temaer som skam, ære, innvandring og kjønnslemlestelse. I podcasten Tusvik&Tønne har Lisa et uttalt mål om å bli fri for skam, noe hun synes burde være et mål for alle mennesker. Lisa Tønne har hatt stor suksess i yrkeslivet, men hvordan har komikeren det bak masken?

Produsent: Ladybird Film AS v/Mali Finborud Nøren
Regi: Mali Finborud Nøren
Manus: Mali Finborud Nøren
Innvilget utviklingstilskudd: 150 000 kroner

 

Togrøvere

Togrøvere. En tematikk godt representert i Hollywoods westernfilmer. Skjeggete cowboyer på hest. Slik ser vi de for oss. På Ranheim på 90-tallet var togrøverne 12 år gamle barn på BMX-sykler. Dette er fortellingen om guttegjengen som gjorde seg til grovt kriminelle for øl og brus. En oppvekstskildring utenom det vanlige.

Produsent: Spætt Film AS v/Håvard Wettland Gossé og Jon Vatne
Regi: Martin Walther
Manus: Martin Walther
Innvilget utviklingstilskudd: 130 000 kroner

 

Tattoo på bygda

Tattoo på bygda er en slags road movie hvor rockeprest Eirik Junge Eliassen og Margrethe Sandvær reiser på tattoo-turné i utkant-Norge. Med seg i bobilen har de en koffert med tatoveringsutstyr og en rusten rockegitar. Målet er å møte folk som bor langt fra allfarvei, og som har et brennende ønske om å tatovere seg. Bak ønskene ligger sterke historier – på godt og vondt.

Produsent: Scene Midt AS v/Marte Hallem og Dag Rune Johansen
Regi: Marte Hallem
Manus: Marte Hallem
Innvilget utviklingstilskudd: 100 000 kroner

 

Frels oss fra det onde

Presten Alma løper gjennom skogen. Hun må finne henne før han gjør det.

Produsent: Ninjafilm AS v/Gine Moen Kirkholt
Regi: Astrid Thorvaldsen
Manus: Astrid Thorvaldsen
Innvilget utviklingstilskudd: 120 000 kroner

Del på Facebook Del på Twitter

Internasjonale og regionale gullkorn i
programmet til &Action!


Publisert 15. mars 2017

Tirsdag 21.mars starter den tre dager lange internasjonale mediefestivalen &Action på Steinkjer. På programmet bugner det over av store internasjonale filmnavn i god blanding med regional filmbransje av ypperste klasse. Festivalen er helt gratis, men det gjelder å planlegge sitt besøk i god tid da det naturligvis vil være stor interesse for å delta! Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Trøndersk
Kosmoramaløype


Publisert 7. mars 2017

Det er mye spennende å glede seg til i Kosmorama Trondheim Internasjonale Filmfestivals program denne uka. Foruten masse presentasjoner av trøndersk filmbransje under Midtnorsk Filmmarked må det også nevnes at det i år er to trønderske bidrag av i alt seks utvalgte prosjekt til den prestisjetunge pitchekonkurransen Kosmoramapitch på torsdag 9. mars. I tillegg har vi god representasjon også i filmprogrammet. Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Bli med på eksklusivt møte med
Sam Morrill fra Vimeo


Publisert 6. mars 2017

FRIST 28. mars 2017

Tirsdag 28.mars kl 19.00 arrangerer Mid-Nordic Film Export et eksklusivt møte med Sam Morrill, Director of curation for Vimeo Staff Pick. Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Midtnorsk Filmsenter
søker daglig leder


Publisert 6. mars 2017

Merk ny utvidet søknadsfrist mandag 13. mars.

Midtnorsk Filmsenter søker en engasjert og erfaren leder med lidenskap for film. Daglig leder har ansvar for den daglige driften og skal sikre at selskapet ivaretar oppdraget med å utvikle Midt-Norge som filmregion. Samtidig skal daglig leder sette retning og jobbe strategisk for å videreutvikle filmsenteret og filmaktiviteten i regionen. Vi ser etter en person som er trygg i lederrollen og som har evne til å skape tillit internt og eksternt.

Vår nye leder evner å kombinere strategisk tenkning med operativt lederarbeid. Som leder i Midtnorsk Filmsenter er det viktig å bygge gode relasjoner til bransjeaktører og myndigheter, lokalt så vel som nasjonalt. Derfor er kjennskap til bransjen og gode kommunikasjonsevner viktig. Videre ser vi etter en leder som gjennom samarbeid og involvering forankrer mål, strategi og handlingsplaner.

Vi søker en engasjert leder med stor arbeidskapasitet, og som er strukturert og god på prioritering. Det er en forutsetning at den nye lederen har erfaring fra kulturbransjen og det er en fordel om vår nye leder kjenner filmbransjen. Den vi ser etter har relevant høyere utdanning, men annen erfaring og annen kompetanse kan veie opp for dette. God forståelse for økonomi, offentlig forvaltning og virkemiddelapparatet er en forutsetning for å lykkes.

Vi tilbyr en ansvarsfull og viktig stilling innenfor et område som betyr mye for folk flest. Du vil arbeide sammen med engasjerte og dyktige medarbeidere i et hyggelig og uformelt miljø og arbeidsted er Trondheim. Daglig leder ansettes på 5-årig åremål, som kan forlenges. Stillingen er 100 prosent, og daglig leder rapporterer til styret. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Ta gjerne kontakt med styreleder Synnøve Farstad på 918 21 690 eller daglig leder Solvor Amdal på 952 00 247 om du har spørsmål. Søknaden sendes på epost til utlysninger@midtnorskfilm.no innen 13.03.2017.

 

Midtnorsk Filmsenter holder til i hyggelige lokaler, i sentrum av Trondheim. Selskapet har seks ansatte fordelt på 4,8 årsverk. Midtnorsk Filmsenter er et offentlig eid aksjeselskap som ble etablert i 2005 av Nord-Trøndelag fylkeskommune, Sør-Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune i felleskap, med det formål å utvikle Trøndelag som filmregion. Filmsenteret forvalter midler over statsbudsjettet til utvikling og produksjon av filmprosjekter, kompetansehevende tiltak for filmbransjen og filmtiltak for barn og unge talenter. I tillegg har Midtnorsk Filmsenter ansvaret for driften av filmkommisjonen Mid Nordic Film Commission. Selskapet har i 2017 et budsjett på 11 millioner.

Del på Facebook Del på Twitter

Midtnorsk
filmmarked 2017


Publisert 1. mars 2017

Programmet for filmmarkedet 2017 er klart og kan lastes ned her. Meld deg på her via Kosmorama sine nettsider og Hoopla.
Midtnorsk filmmarked er årets viktigste møteplass for trøndersk filmbransje og alle som ønsker å bli bedre kjent med trøndersk filmproduksjon. Tema for årets filmmarked er samarbeid.

Torsdag 9. Mars kl 9.00-14.30
NOVA 9, Nova kinosenter i Trondheim
Pris 170 kr, lunsj og kaffe er inkludert
Påmelding via Kosmoramas nettsider:
http://kosmorama.no/bransje/
Påmelding via Hoopla:
https://kosmoramafilmfest.hoopla.no/sales/midtnorskfilmmarked

Konferansier: Svein Inge Sæther, daglig leder, Cinemateket Trondheim.
Arrangør: Midtnorsk Filmsenter og Filminvest i samarbeid med Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival.

PROGRAM

08:45-09.00 Kaffe og registering

09.00-09.05 Velkommen.
Solvor Amdal fra Midtnorsk Filmsenter og Stig Bech fra Filminvest åpner Midtnorsk filmmarked 2017.

09.05-09.15 Felles filmregion i Midt-Norge og Innlandet.
Daglig leder Stig Bech forteller om det sammenslåtte filmfondet Filminvest, som binder Trøndelag og Innlandet sammen i en felles filmregion. Kontakt: stig@filminvest.no

09.15-09.35 Kosmorama-aktuelle trøndere.
Midtnorsk filmbransje bidrar sterkt i filmer i årets Kosmorama-program. Gjermund Gisvold er manusforfatteren bak den kroatisk spillefilmen Goran, Anders Teigen har klippet dokumentarfilmen Ishavsblod og Film in Norway ved Joachim Lyng og Bente Maalen har vært serviceprodusenter på den finske spillefilmen Lovløst land. Her forteller de om samarbeidene.

09.35-10.20: Filmproduksjoner 1

Ekkofilm har laget en rekke produksjoner for tv, blant annet NRK-serien Alliert og alene. Kristian Karlsen presenterer de nye prosjektene I Olavs fotspor og Verdal’n karsk og Base. Kontakt: kristian@ekkofilm.no

TMM Produksjon ved Bjørn Tore Hallem presenterer fra sin base på Filmfabrikken i Levanger i år Villmarksbarna på Grønland og Eventyrlig oppussing, samt Under 30 steina med regissør Marte Hallem. Kontakt: bjorntore@tmm.no + marte@martehallem.no

Arbeidsfellesskapet Pokalen er et kontorfellesskap med fotografer, journalister og musikere, i tillegg til profesjonelle filmskapere, som presenterer følgende prosjekter. Mali Finborud Nøren: 7 Ways to Leave Your Lover og Trål, kontakt: mali.finborud@gmail.com. Mari Nilsen Neira: Med havet som åker og Døende yrker, kontakt: lunnils@online.no. Kristin Nordsæther: Tilståelsen og Syn, kontakt: k.nordsaether@gmail.com. Maida Hals: Høytid, kontakt: maida.hals@gmail.com.

Faction Film ved Håvard Bustnes har tidligere laget prisbelønte Blod&Ære og Opprørske oldemødre. Her presenterer han dokumentarfilmen Golden Dawn Girls fra innsiden av gresk høyreekstremisme. Kontakt: haavard@factionfilm.no

10.25-10.35 Film og spill-Trondheim Superstorylab 2016-2017
Work-Work-gründer Marius Thorvaldsen og kvinnen bak Virtual Reality-prosjektet The Little Thought and the Battle of Amygdala, Lina Reinsbakken, presenterer prosjektet Trondheim Superstorylab. Et nytt samarbeid som har som formål å utvikle historier i skjæringspunktet mellom film og spill tilpasset VR-formatet. Kontakt: marius.emmtee@gmail.com

10.35-10.50 Pause

10.50-12.00 Filmproduksjoner 2

Spætt Film produserer dokumentarfilm, fiksjonsfilm og reklame. I år presenterer Håvard Wettland Gossé Engagement (regi Elisabeth Matheson), Mågalúf (regi Jon Vatne) og Attention (regi Guro Saniola Bjerk). Kontakt: havard@spaett.no

Klipp og lim jobber med film, design, reklame og animasjon. Jøran Wærdahl har med seg regissør Kristine Mørkved for å presentere Hjemkomsten, i tillegg til Disappearing Darlings, Wanda løper og Fanitullen. Kontakt: joran@klippoglim.no

Kindergarten Media ved Petter Schanke Olsen har produsert flere kortfilmer og presenterer her sitt samarbeid med Vidar Dahl og Gjermund Gisvold om kortfilmen Spring for livet. I tillegg jobber selskapet med Hallvard Ulsunds animasjonsfilm Pikselhjerte. Kontakt: petter@kindergarten.no

Ingun Tøndel er dokumentarfilmskaper utdannet fra Høgskolen i Volda. Prosjektet Marking Presence vant pitchekonkurransen på Den Norske Dokumentarfilmfestivalen i 2016. Kontakt: ingun.tondel@gmail.com

Gammaglimt ved Christian Falch ser tilbake på et år med Blackhearts, og presenterer kommende filmer som Newtopia av Audun Amundsen og Drone-regissør Tonje Hessen Scheis nye prosjekt Hallelujah!. Kontakt: christian@gammaglimt.no

Headspin Productions ved Njål Brekke presenterer animasjonsfilmen Sneebl, et samarbeidsprosjekt mellom Headspin Productions i Trondheim og musikkstudioet Stargate i New York. Kontakt: njal.brekke@headspinproductions.no

Prosjektor Filmproduksjon er et studentdrevet produksjonsselskap og en rekrutteringsplattform inn i den profesjonelle bransjen. Presentasjon av konseptet og nye prosjekter. Kontakt: vidaraune@gmail.com

12.00-12.40 Lunsj

12.40-12.50 Filmdestinasjon Trøndelag
Trøndelag Reiseliv og Midtnorsk Filmsenter skal samarbeide om å utvikle Trøndelag som filmdestinasjon. Kjersti Greger fra Mid Nordic Film Commission og Line Samuelsen i Trøndelag Reiseliv forteller om samarbeidet. Kontakt: kjersti@midnordicfilm.no + line@trondelag.com

12.50-13.10 Serviceproduksjon

Film in Norway er serviceprodusent for den britiske spillefilmen The Bird Catcher, som starter innspilling i Trondheim i mars. Joachim Lyng presenterer denne produksjonen og kommende prosjekter sammen med sine samarbeidspartnere i Viafilm og Nordisk Film. Kontakt: joachim@filminnorway.com + bente@filminnorway.com

Viafilm v/Anders Tangen: Skråninga. Kontakt: anders@viafilm.no

Nordisk Film v/Elisabeth Kvithyll: Alle hater Johan. Kontakt: elisabethkvithyll@gmail.com

13.10-13.30 Lyddesign

Ambolt Audio, Syncpoint og Norsk lyd leverer lyddesign, filmmusikk, opptakslyd og dubbingtjenester. Presentasjon ved Audun Kvitland Røstad og Jørgen Meyer fra Ambolt Audio og Sander Stedenfeldt Olsen fra Syncpoint. Kontakt: audun@amboltaudio.no + jorgen@amboltaudio.no + sander@syncpoint.no + post@norsklyd.no

LIPP Sound og LIPP Grade er basert i Lillehammer og jobber med lydmiks og grading for kinofilm. De ønsker å bli bedre kjent med Midt-Norge og Stein Berge Svendsen presenterer arbeidet til LIPP. Kontakt: stein@daworks.com

13.30-13.45 Pause

13.45-14.20 Studioproduksjon og etterarbeid

Fabelaktiv er et tv-produksjonsselskap fra Hamar som søker samarbeid med trønderske filmbransje. De presenterer prosjektet Helium og den premiereklare tv-serien En for alle. Kontakt: arild.halvorsen@fabelaktiv.no

Mograf leverer tjenester innen animasjon og visuelle effekter. Thomas Berg presenterer tilbudet. Kontakt: thomas@mograf.no

Go Electra er et Oslobasert selskap som kommer til Midtnorsk filmmarked for å knytte kontakter i midtnorsk filmbransje og fortelle om prosjektet Majoren og folket. Kontakt: havard.arnstad@goelectra.com

Helmet produserer kortfilm, musikkvideo og reklame. De leverer visuelle effekter og driver Helmet studio i Trondheim. Her presenterer de selskapet, studioet og aktuelle produksjoner. Kontakt: alex@helmet.no + oystein@helmet.no

14.20-14.30 Avslutning
Midtnorsk Filmmarked presenterer fylkeskunstner Line Klungseth Johansen og viser eksempler fra hennes arbeid.

14.30 Slutt

Del på Facebook Del på Twitter

Vil du lage kortfilm
gjennom NORTH FICTION


Publisert 17. februar 2017

Midtnorsk Filmsenter og Nordnorsk Filmsenter i samarbeide med Filmfond Nord utlyser et unikt kortfilmverksted.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

42 filmprosjekt
søker støtte


Publisert 16. februar 2017

Midtnorsk filmsenter mottok 42 søknader om støtte til filmprosjekter i Trøndelag til søknadsfristen 15. februar. Det er søkt om tilsammen 8 millioner kroner i tilskudd til prosjekt med et samlet budsjett på 28,3 millioner kroner. Det er søkt støtte til 18 fiksjonsfilmer og 24 dokumentarfilmer. Filmkonsulent ved Midtnorsk filmsenter er Jannicke Systad Jacobsen, og vårens tildelinger vil bli vedtatt på styremøtet 27. mars.

Del på Facebook Del på Twitter

1 2 3 46