Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

AktueltAktuelt

Få siste nytt og frister på e-post ›

Vis alle Faglig påfyll Hederlig omtale Tildelinger Utlysninger
1 2 3 53

Trøndersk delegasjon til
Nordisk Panorama


Publisert 2. august 2018

FRIST 14. august 2018

Mid Nordic Film Export vil reise med delegasjon av trønderske filmskapere til Nordisk Panorama 2018. Dette er et av de viktigste møtestedene for nordiske kort- og dokumentarfilmskapere.
Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Mid Nordic Film Pitch i
Østersund 3.oktober


Publisert 9. juli 2018

FRIST 20. august 2018 Mid Nordic Film Pitch

For sjette gang arrangerer vi i samarbeid med våre svenske filmsentervenner i Jämtland og Västernorrland pitchekonkurransen Mid Nordic Film Pitch. Dagen er 3.oktober og denne gangen blir arrangementet i Østersund. Mid Nordic Film Pitch er en pitchekonkurranse for manusidéer/kortfilmprosjekt innen både dokumentar og fiksjon som ennå er i utviklingsstadiet. Vinneren av pitchekonkurransen mottar en pengepremie på 60 000 kr for å videreutvikle sitt filmprosjekt. 2. premien får 15.000 kroner.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Trøndersk produsent
til DocElevator


Publisert 9. juli 2018

FRIST 1. august 2018

Også i år er det mulig for en trøndersk produsent å bli med på DocElevator, arrangert av DocIncubator under Nordisk Panorama 21.-25 september. Søknadsfrist er 30. juli.

Deltagelse på workshop’en DocElevator gir nyttig internasjonal erfaring og nettverk. Rundt 10 nordiske dokumentarprodusenter plukkes ut til å delta i DocElevator, arrangert av anerkjente DocIncubator. Workshop’en går over fire dager under Nordisk Panorama i Malmø og retter fokus mot nye produsenter, og bidrar til at de kan etablere seg i et internasjonalt nettverk.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

FilmLab Norge –
åpen påmelding!


Publisert 29. juni 2018

FRIST 15. oktober 2018

FilmLab Norge er et ettårig talentutviklingsprogram for filmskapere som ønsker å utvikle seg profesjonelt og som har ambisjoner om å lage sin første langfilm. Målet for programmet er å tydeliggjøre deltakernes fortellerstemme og utvide talentenes kobling til bransjen.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Dokumentarverksted med Sigrid
Dyekjær og Freddy Neumann


Publisert 22. juni 2018

FRIST 14. august 2018

Den 13.august arrangerer Mid Nordic Film Export et dokumentarverksted med et knallsterkt team fra Danmark! Den internasjonalt anerkjente produsenten Sigrid Dyekjær og PR-strategen Freddy Neumann vil gi råd og veiledning til trønderske dokumentarprosjekt. Det vil bli foredrag åpne for alle og mulighet for en-til-en møter.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Viafilm og Fabelaktiv: utvikling av
prosjekt for det internasjonale markedet


Publisert 22. juni 2018

FRIST 16. august 2018

De anerkjente produsentene Anders Tangen i Viafilm og Arild Halvorsen i Fabelaktiv kommer til Cinemateket 16.august. De vil snakke om hvordan de jobber med å utvikle prosjekter for det internasjonale markedet. Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Filmbussen Trøndelag er
klar for sommerturné


Publisert 11. juni 2018

Filmbussen Trøndelag ruller ut på veiene i slutten av juni, og unge i alderen 12-19 år har en unik mulighet til å få lage film med profesjonelle filmskapere. For mange er Filmbussen rett og slett sommerens høydepunkt! Spre gjerne informasjon til aktuelle ungdommer og deres foresatte. Tilbudet er gratis og det serveres lunsj.
Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Å finne sitt publikum – en
introduksjon til film PR
Publisert 8. juni 2018

FRIST 19. juni 2018

19.juni kommer PR agent Mirjam Wiekenkamp fra NOISE Film PR til Trondheim for å snakke om hvordan de som PR selskap jobber for å få oppmerksomhet rundt filmlanseringer. NOISE Film PR er basert i Berlin og i Amsterdam og jobber mye mot festivaler som Berlinalen, IDFA, Cannes, Locarno og Venezia. Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Fagdager og
sommerfest i mai!


Publisert 9. mai 2018

FRIST 29. mai 2018

Søknadsskriving i forbindelse med filmproduksjon innebærer ofte mange spørsmål og ubesvarte problemstillinger. Hvordan kan du målrettet bygge et bærekraftig filmproduksjonsselskap, og hvordan kan du jobbe for å få mest mulig ut av de midlene du har til rådighet? Hvordan skal du lykkes best med dine filmprosjekt? Dette vil vi sette fokus på under våre to fagdager i mai, hvor vi forteller deg mer om hvordan filmkonsulent og produksjonsrådgiver jobber sammen for å vurdere søknadene som kommer inn. Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Norske regitalenter på
Cinemateket-besøk


Publisert 18. april 2018

Cinemateket i Trondheim får besøk av to talentfulle regissører denne uka, når Marte Vold kommer for å møte bransjen og å vise sin nye dokumentarfilm Letters, mens Thea Hvistendahl er med på en av Cinematekets tre helt eksklusive visninger av Adjø Montebello, når hennes film om og med Karpe Diem vises på kino i Norge for aller første gang siden den oppsiktsvekkende stuntlanseringen i desember i fjor.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

1 2 3 53