Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

AktueltAktuelt

Få siste nytt og frister på e-post ›

Vis alle Faglig påfyll Hederlig omtale Tildelinger Utlysninger
1 2 3 53

Hvordan utnytte ditt fulle
potensial som filmskaper


Publisert 11. oktober 2018

FRIST 6. november 2018

 

Velkommen til en praktisk og kreativ veiledning med Marie Schmidt Olesen, KriStine Ann Skaret, Mette Chang Munthe-Kaas og Zaradasht Ahmed. Arrangementet finner sted på Cinemateket i Trondheim fra 6. – 7. november, påmelding kreves! Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

27 filmprosjekt
søker støtte


Publisert 17. september 2018

Midtnorsk Filmsenter mottok 27 søknader om støtte til filmprosjekter ved søknadsfristen 15. september 2018. Det er søkt om til sammen 5,2 millioner kroner i tilskudd, med samlet budsjett på 24,1 millioner kroner. Det er søkt støtte til 8 fiksjonsfilmer og 19 dokumentarfilmer. Søkermassens kvinneandel i nøkkelposisjonene manus/regi/produsent er 44%. Filmkonsulent ved Midtnorsk Filmsenter er KriStine Ann Skaret og høstens tildelinger vil bli vedtatt på styremøtet 5. november.

Del på Facebook Del på Twitter

Film i Den kulturelle
skolesekken


Publisert 12. september 2018

1. oktober er det frist for å melde inn prosjekter til Den kulturelle skolesekken (DKS) i Trøndelag fylke og Trondheim kommune for skoleåret 2019/20. Som filmskaper kan du tilby opplegg til elever i hele det 13-årige skoleløpet. DKS er en spennende formidlingsarena for kunst og kultur og har man først et godt opplegg, kan man turnere flere steder i landet.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

FilmLab Norge kull 3
– møtemulighet!


Publisert 10. september 2018

FRIST 15. oktober 2018 FilmLab Norge

Det er snart tid for en ny runde med FilmLab Norge, og Marit Bakken og Line Halvorsen – som nå jobber deltid som prosjektleder i FilmLab Norge, vil gjerne invitere interesserte og aktuelle søkere til et kort møte på Midtnorsk Filmsenter torsdag 13. oktober. Vi har ledig tid mellom klokka 13 og 16, og setter av ca 20 minutt til hver – dere må booke tid. Vi ønsker så langt det er mulig at dere booker møte i team, men hvis noen av dere gjerne vil søke og mangler samarbeidspartnere per nå, er dere selvsagt også hjertelig velkomne. Les retningslinjene nøye (jf. link nedenfor). Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Mid Nordic Film Pitch –
trønderske prosjekt


Publisert 5. september 2018

12 filmprosjekt fra Trøndelag søkte om å bli tatt ut til filmkonkurransen Mid Nordic Film Pitch i Østersund den 3. oktober. Hele 11 av prosjektene kom fra kvinnelige filmskapere i regionen. Etter en gjennomgang har tre trønderske bidrag blitt valgt ut til å delta. Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Manusworkshop Vårstigen
26. september


Publisert 27. august 2018

FRIST 7. september 2018

Filminvest i samarbeid med Midtnorsk Filmsenter, Østnorsk Filmsenter og Kosmorama arrangerte tidligere i år spillefilmkonkurransen Vårstigen for filmbransjen i regionen. Konkurransens formål var å styrke spillefilmproduksjon i regionen, og de to prosjektene som vant pitchen var Ulv, Ulv og Grimsby. I tillegg til utviklingspenger får prosjektene tilgang på et mentorprogram og en serie workshops i løpet av året. Workshopene er også delvis åpne for resten av bransjen som ønsker å delta. Workshop 1 skjer den 26. – 27. september på Kongsvold Gård midt i regionen. Dette er en manusworkshop ledet av Erlend Loe hvor den første dagen 26. september er åpen for alle regissører og manusforfattere i regionen med spillefilmprosjekt i utvikling, mens den 27. september er forbeholdt vinnerprosjektene. Reisestøtte kan søkes hos filmsentrene, påmelding skjer innen 7.september til kjersti@midgardfilm.com.

Del på Facebook Del på Twitter

Invitasjon til pitchekonkurranse,
Nordiske Seriedager 2018


Publisert 20. august 2018

FRIST 10. september 2018

Den 26. og 27. september 2018 arrangeres tv-seriefestivalen Nordiske seriedager for tredje gang. I den anledning inviteres alle til pitchekonkurranse! I år ønskes også nye og uetablerte manusforfattere velkommen til å sende inn sine bidrag.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Møter med filmkonsulent
Stine Skaret


Publisert 20. august 2018

FRIST 10. september 2018

Midtnorsk Filmsenters filmkonsulent KriStine Ann Skaret kommer til Trondheim for å møte filmbransjen 10. – 12. september. Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Trøndersk delegasjon til
Nordisk Panorama


Publisert 2. august 2018

FRIST 14. august 2018

Mid Nordic Film Export vil reise med delegasjon av trønderske filmskapere til Nordisk Panorama 2018. Dette er et av de viktigste møtestedene for nordiske kort- og dokumentarfilmskapere.
Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Mid Nordic Film Pitch i
Østersund 3.oktober


Publisert 9. juli 2018

FRIST 29. august 2018 Mid Nordic Film Pitch

Meld deg på Mid Nordic Film Pitch i Østersund 3.oktober! Vinneren av pitchekonkurransen mottar en pengepremie på 60 000 kr for å videreutvikle sitt filmprosjekt. 2. premien får 15.000 kroner.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

1 2 3 53