Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

AktueltFilminvest


1 2 3


Publisert 24. april 2018

Støtte til 9 nye prosjekter

 

Innen årets første søknadsfrist, den 12. februar 2018, mottok fondet 15 søknader på i overkant av 4 millioner i støttemidler. Samlet totalbudsjett utgjorde over 36 millioner kroner. Prosjektene som har søkt om støtte har et budsjettert forbruk i regionen på i overkant av 27 millioner kroner.

 

Selskapet styre hadde tildelingsmøte den 23.04.18 og innvilget 9 av søknadene med til sammen 2 948 000,- millioner kroner i støtte.

 

Blant de innvilgede søknadene finner man blant annet produksjonstilskudd til dramaserien Helium for NRK Super skrevet av Morten Hovland og Trond Morten Venaasen, produsert av Fabelaktiv med Liv Karin Dahlstrøm som regissør. Produksjonstilskudd får også Natalia Malykhinas animerte mini-serie Den vesle grå ulven produsert av Ulven film og Henrik Martin Dahlsbakkens nye spillefilm De fredløse produsert av Filmbros. Blant utviklingsprosjektene finner vi to tilskudd (Syng og Radiokameratene) til selskapet Herlig film og tv på Lillehammer, som er en sammenslutning av de etablerte produsentene André Folkestad, Camilla Vanebo og Finn Gjerdrum.

 

Som et ledd i arbeidet med å bedre kjønnsbalansen i film- og tv-bransjen fører Filminvest statistikk over kvinneandel i fondets tildelinger. Kvinneandelen regnes ut med bakgrunn i fagfunksjonene produsent, manusforfatter og regissør. Kvinneandelen i søknadsbunken for film- og tv-prosjektene var på 39,5%, mens kvinneandel i prosjektene som har mottatt tilskudd er 42%. 5 av 8 regissører er kvinner.

 

PRODUKSJON AV SPILLEFILM

 

DE FREDLØSE

Produksjonsselskap: Filmbros v/Henrik Martin Dahlsbakken

Regi: Henrik Martin Dahlsbakken

Manus: Henrik Martin Dahlsbakken

Tilskudd: 250 000,-

 

De fredløse er lagt til Hedmark på 1920-tallet og tar for seg det tette samholdet mellom to ensomme landstrykere på søken etter samfunnets aksept, fortalt på bakgrunn av de tragiske omstendighetene som følger i kjølvannet av et mislykket togran.

 

PRODUKSJON AV DRAMASERIE

 

HELIUM

Produksjonsselskap: Fabelaktiv v/Arild Halvorsen

Regi: Liv Karin Dahlstrøm

Manus: Morten Hovland, Trond Morten Venaaen.

Tildelt: 1 000 000,-

 

Helium er historien om Martin (12), og hans ønske om å være så normal som mulig. Det er ikke lett med den familien han har, og når han blir forelsket i den nye nabojenta Delia, og får heliumstemme hver gang han møter henne – så blir det ikke lettere. Martin får hjelp av bestekompisen Petter for å løse utfordringene han står overfor. Serien spilles inn på Hamar og har premiere på NRK Super høsten 2018.

 

DEN VESLE GRÅ ULVEN

Produksjonsselskap: Ulven film v/Natalia Malykhina

Regi: Natalia Malykhina

Manus: Natalia Malykhina

Tilskudd: 500 000,-

 

Den vesle grå ulven er en mini-dramaserie for barn i alderen fra 2 til 6 år og har som mål å stimulere barnas fantasi og kreativitet. I disse animasjonsseriene blir vi med en snill, nysgjerrig og litt naiv ulvunge og vennene hans ut på eventyr i en verden full av drømmer, fantasi, dynamiske hendelser og uventede vendinger. Serien består av fire historier på rim og rytme på fire årstider.

 

UTVIKLING AV SPILLEFILM

 

LUDOLF LEMEN OG SINNASKOLEN

Produksjonsselskap: Sagatoon v/Kristian Kamp

Regi: Kristian Kamp

Manus: Jonny Westernes, Jørn Kolsrud, Johnny Carlsen, Kristian Kamp

Tilskudd: 98 000,-

 

Ludolf Lemen er et animasjonsprosjekt for hele familien. Det handler om Ludolf, den lille Lemen-gutten på Dovre som ikke kan bli sint. Han sendes til Sinnaskolen, der han møter en rekke fargerike lærere og elever. Rektor er den morske Morgan Moskus. Mens Ludolf er der, blir hele Lemen-landsbyen truet med å bli utryddet av den nye jernbanen over fjellet (1928). Ludolf og vennene hans må redde dem!

 

UTVIKLING AV DOKUMENTAR

 

VILLMARKSBARNA PÅ GRØNLAND

Produksjonsselskap: TMM Produksjon v/Hans Petter Sundal

Co-produsent: Fabelaktiv v/Arild Halvorsen

Regi: Dag Rune Johansen

Tilskudd: 150 000,-

 

Villmarksbarna har vært en populær serie på NRK Super i flere sesonger. Sommeren 2017 var villmarksbarna på Grønland. Der besøkte de bl.a. Siorapaluq og Qaanaaq som er verdens nordligste bosetting. De hadde med seg 2 videokamera, 2 droner, DSLR og GoPro. Til sammen kom de tilbake med nærmere 60 timer opptak som danner grunnlaget for det som skal bli kinodokumentaren om Villmarksbarna.

 

 

SYNG

Produksjonsselskap: Herlig film og tv v/André Folkestad, Camilla Vanebo og Finn Gjerdrum

Regi: Ragnhild Nøst Bergrem

Tilskudd: 250 000,-

 

Syng er en hjertevarm kinodokumentar om demens og om hvordan enkel musikk kan gi demenssyke et mer verdig liv.

 

RADIOKAMERATENE

Produksjonsselskap: Herlig film og tv v/André Folkestad, Camilla Vanebo og Finn Gjerdrum

Regi: Ingrid Ese Folkestad

Tilskudd: 200 000,-

 

Radiokameratene tar oss med til Bygderadio Vest som kjemper med nebb og klør, etter at NRK og de andre store har forlatt FM-nettet for å gå på DAB. For hvordan skal en lokal radiostasjon drevet av aldrende radioamatører greie å overleve i skyggen av den digitale radiorevolusjonen? Radiokameratene er en karakterdrevet feelgood kinodokumentar som hyller dugnadsinnsatsen som blir lagt ned av lokalradioarbeidere over hele landet.

 

GUD VÆRE MED OSS

Produksjonsselskap: Mica film v/Hilde Kristin Kjøs

Regi: Karoline Grindaker

Tilskudd: 200 000,-

 

I 2020 er det 75 år siden krigens slutt. Det er kjent at seierherrene skriver historien. Så kommer ofrenes. Når kan vi fortelle overgripernes historier? Gud være med oss blir en film for kino om hvordan krigen har merket livene til tidligere tyske soldater og hvilke oppgjør de har måttet ta med seg selv som følge av handlingene de var med på. Vil vi noensinne klare å gi de forlatelse?

 

 

UTVIKLING AV INTERAKTIVE PRODUKSJONER

 

WIGGED OUT

Produksjonsselskap: Encircle Games v/ Siw Annabell Hødnebø Espeland

Regissør: Thomas Munthe

Tilskudd: 300 000,-

 

Wigged Out er en humoristisk flerspilleropplevelse som har en unik vri på det ikoniske gym-spillet kanonball. Handlingen foregår på en høgskole i barokken, der spillerne er de typiske stereotypene vi kjenner gjennom popkultur fra dagens høgskoler og universiteter

 

 

 

Del på Facebook Del på Twitter

Juryen har valgt 5 kandidater til pitch for
Vårstigen- Kortere vei til lang film


Publisert 26. februar 2018

Juryen, bestående av produsent Maria Ekerhovd, regissør/skuespiller Cecilie Mosli og regissør Hallvard Bræin, har valgt ut fem spillefilm-prosjekter som får pitche under Kosmorama Internasjonale Filmfestival den 8.mars 2018.

Av disse vil det kåres to vinnere som mottar 750 000 kr hver i utviklingsmidler, samt blir tildelt en mentor som vil følge prosjektet. Det blir også arrangert tre workshops knyttet til manus, budsjett/nedbrekk og markedsføring i løpet av 2018.

Filminvest, i samarbeid med Østnorsk filmsenter, Midtnorsk filmsenter og Kosmorama Internasjonale Filmfestival, utlyste Vårstigen-konkurransen den 6.desember 2017. Konkurransens formål var å styrke spillefilmproduksjon i regionen Trøndelag og Innlandet, og søkerne måtte oppfylle kriterier knyttet til regional tilhørighet og kjønnsbalanse. Det kom inn 11 spennende søknader, hvorav 8 fra Trøndelag og 3 fra Innlandet. Juryen har valgt å invitere 5 av disse videre til pitch.

Prosjektene som går videre er:

Hadeland

Regi og manus: Ingrid Stenersen

Produsent: Stein Berge Svendsen og Nina Mino Thorud

Smallville Productions, Innlandet

 

Kurér

Regi: Christian Lo

Manus: Christian Lo og ikke bestemt partner

Produsent: Trine Aadalen Lo

Filmbin, Innlandet

 

Grimsby

Regi: Alexander Somma og Øystein Moe

Manus: Øystein Moe

Produsent: Line Klungseth Johansen

Helmet Films & Special Effects, Trøndelag

Ulv, ulv

Regi: Jon Vatne

Produsent og manus: Gudrun Austli

Revenka, Trøndelag

Føkkings polakk

Regi: Igor Devold

Manus: Gjermund Gisvold og Radoslaw Paczhoca

Produsenter: Line Klungseth Johansen og Håvard Wettland Gossé

Spætt Film, Trøndelag

 

Del på Facebook Del på Twitter

Vi har mottatt 11 spennende søknader til
Vårstigen – kortere vei til lang film


Publisert 7. februar 2018

Filminvest, i samarbeid med Østnorsk filmsenter, Midtnorsk filmsenter og Kosmorama Internasjonale Filmfestival, utlyste den 6.desember en spillefilmkonkurranse: VÅRSTIGEN – KORTERE VEI TIL LANG FILM. Søknadsfrist var 5.februar.

Vi har mottatt 11 spennende søknader på spillefilmprosjekter. Søknadsbunken illustrerer noe av det mangfoldet vi har på Innlandet og i Trøndelag -her er det cowboyfilm, «Twin Peaks for barn», romantikk med politisk brodd, satire, humoristiske bygdehistorier og skremmende bygdehistorier, viking-horror, krigsdrama for barn, samlivsproblematikk, varulver og forsvinningssaker.

Juryen, bestående av produsent Maria Ekerhovd, regissør/skuespiller Cecilie Mosli og regissør Hallvard Bræin, vil nå velge ut fire prosjekter som får pitche den 8.mars under Kosmorama Internasjonale Filmfestival i Trondheim. De vil bli kontaktet ved utgangen av uke 8.

Vinnerne annonseres under Filminvests Kanonpris-vorspiel den 8. mars kl 18.oo!

 

Søknadsoversikt:

1. Cowboyfilm

Produsent: Elin Engen.

Regissør: Emil Tanem

Manus: Onur Genc

Puzzle Filmproduksjon AS, Trøndelag.

 

2. Da hun møtte hund

Regi & Manus: Mari Nilsen Neira

Manusforfatter: Edvard Rønning

Safari Film AS, Trøndelag

 

3. Føkkings polakk

Regi: Igor Devold

Manus: Gjermund Gisvold og Radoslaw Paczhoca

Produsenter: Line Klungseth Johansen og Håvard Wettland Gossé

Spætt Film, Trøndelag

 

4. Generalforsamlingen

Regi: Kristine Mørkved

Manus: Magnus Aspli

Produsent: Håvard Wettland Gossé.

Spætt Film/ Klipp og Lim, Trøndelag

 

5. Grimsby

Regi: Alexander Somma og Øystein Moe

Manus: Øystein Moe

Produsent: Line Klungseth Johansen

Helmet Films & Special Effects, Trøndelag

 

6. Hadeland

Regi og manus: Ingrid Stenersen

Produsent: Stein Berge Svendsen og Nina Mino Thorud

Smallville Productions, Innlandet

 

7.Kurér

Regi: Christian Lo

Manus: Christian Lo og ikke bestemt partner

Produsent: Trine Aadalen Lo

Filmbin, Innlandet

 

8. Rise of the Vikings

Regi: Alex Somma og Øystein Moe

Manus: Alex Somma, Øystein Moe og Florian Reittner

Produsent: Bente Maalen

Helmet Films & Visual Effects, Trøndelag

 

9. Ulv, ulv

Regi: Jon Vatne

Produsent og manus: Gudrun Austli

Revenka, Trøndelag

 

10. Ulvene

Regi: Henrik Martin Dahlsbakken

Manus: Kamilla Krogsveen og Henrik M. Dahlsbakken

Produsent: Henrik M. DAhlsbakken og Cecilie Aspenes

FilmBros i co-produksjon med Miso Film, Innlandet

 

11.Ørnerovet

Regi: Helen Komini Knudsen

Manus: Espen Aukan

Produsent: Håvard W. Gossé.

Spætt film, Trøndelag

 

Del på Facebook Del på Twitter


Publisert 18. januar 2018

STEM PÅ DIN KANDIDAT TIL KANONPRISEN 2018!

Kanonprisen er den nasjonale filmbransjens pris, hvor vinnerne stemmes fram av bransjen selv. De beste av de beste fra det norske filmåret 2017 blir hedret, når åtte fagforbund stemmer fram sine kolleger til 11 ulike priser.

Det er medlemmene i Norsk skuespillerforbund, Norske filmregissører, Produsentforeningen, Filmforbundet, NOPA, Norsk komponistforening, Norsk filmlydforening og Norsk dramatikerforbund som stemmer fram vinnerne i de ulike kategoriene.
Vinnerne kåres på torsdag 8. mars kl 21.00 på det tradisjonsrike Kanonpris-showet på Byscenen i Trondheim.

Kanonprisen deles ut av Kosmorama i samarbeid med bransjens fagforbund. Prisutdelingen har vært en del av festivalen siden start, og deles i år ut for fjortende gang.
Stemmelinkene er sendt ut, og vi oppfordrer alle medlemmer fra forbundene til å bruke sin stemme slik at vinnerne gjenspeiler flertallets oppfatning.

Kategoriene er:

Beste birolle

Beste filmmusikk

Best foto

Beste klipp

Beste kvinnlige hovedrolle

Beste mannlige hovedrolle

Beste lyddesign

Beste Manus

Beste produksjonsdesign

Beste Produsent

Beste regi

Lykke til!

Del på Facebook Del på Twitter

Økonomiseminar med Ola
Hunnes 25.januar


Publisert 16. januar 2018

Alle som planlegger å søke offentlig støtte til filmprosjekter bør benytte denne unike muligheten!

Ola Hunnes, produksjonsrådgiver hos Norsk Filminstitutt, kommer til Lillehammer 25.januar 2018. Han vil i løpet av ettermiddagen gå gjennom alle sider av et filmregnskap og svare på alle spørsmål du måtte ha. Er du produsent/filmskaper og føler at du trenger å styrke din kunnskap om budsjettering, regnskap, finansieringsplan, likviditetsplan, rapportering med mere, er dette virkelig seminaret for deg!

Det vil bli mulighet for å stille spørsmål og komme med problemstillinger. Vi ønsker at det sendes inn spørsmål til oss på forhånd, slik at Ola er kan legge opp seminaret etter det dere lurer på. Dere kan også stille spørsmål direkte til Ola under seminaret.

Tid: 11-16.30 (inkl. lunsj)
Sted: Filmbanken, Storgata 1, Lillehammer

Bli med? Send mail til lillian@ostnorskfilm.no innen fredag 19.januar for å melde deg på!

 

Del på Facebook Del på Twitter

Det nærmer seg søknadsfrist for
Vårstigen- Kortere vei til lang film


Publisert 16. januar 2018

Frist for å levere prosjekt til vurdering: 5. februar 2018

Pitching og vinnere annonseres: 8. Mars 2018

Søknaden må inneholde et skriftlig synopsis på inntil 5 sider og en vimeo-pitch på inntil 15 minutter (den kan være kortere, men ikke lenger!). Dette sendes til fond@filminvest.no innen midnatt den 5.februar 2018.

 

KRITERIER FOR DELTAGELSE:

Søker må være et team bestående av kvalifisert produsent, regissør og manusforfatter der begge kjønn er representert, og produksjonsselskapet og regissøren må være registret som bosatt og virkende i regionen. Samme person kan ikke gå videre etter pitch med mer enn ett prosjekt.

IDÉ/PROSJEKT:

Prosjektet må fortelle en historie med klar forankring til vår region.

 

JURY:

Hallvard Bræin

Maria Ekerhovd

Cecilie Mosli

Sekretær for juryen, Ingvild Bjerkeland (Filminvest)

 

Del på Facebook Del på Twitter

Filminvest tar juleferie fra
22.desember til 2.januar.


Publisert 21. desember 2017

Vi ønsker alle våre forbindelser en gledelig jul og et godt nytt år!

Del på Facebook Del på Twitter

Prisdryss på
Lillehammer


Publisert 7. desember 2017

Rundt hundre bransjeaktører, studenter og Lillehamringer var samlet på Lillehammer i går kveld for prisutdeling og fest. Fire verdige vinnere fra regionen ble hedret.

 

Regissør og produsent Line Klungseth Johansen fra Helmet Films & Visual Effects vant Filminvests kompetansepris. Juryen uttalte at «Prisvinneren har utmerket seg med et særegent, eksperimentelt og personlig filmspråk, både i forhold til lyd og bilde. Hun har vist evne til å tenke nytt og kreativt, og er et talent vi forventer mye av. Gjennom denne prisen ønsker Filminvest å bidra til at hun kan videreutvikle sin unike kompetanse.» Prisen var et arbeidsstipend på 15 000 kr.

Catharina Bøhler fra Sarepta Studio/Hamar Game Collective vant Østnorsk filmsenters fagpris. I juryens begrunnelse het det blant annet:«Hun er fagperson til fingerspissene, gründer, en kreativ kraft og en sann brubygger. En uslitelig og positiv lagspiller som ønsker å ta laget sitt både langt ut i verden og langt inn i framtida. Verken selskapet Sarepta, Hamar Game Collective eller norsk spillutviklingsbransje ville vært det samme uten henne. Vinneren av Østnorsk filmsenters fagpris 2017 og et arbeidsstipend på 15.000 kroner er Catharina Bøhler.»

Lillehammer kommunes Film Award 2017 gikk til manusforfatterne Trond Morten Venaasen og Morten Hovland. I juryens begrunnelse het det blant annet: «Årets prisvinner står bak en rekke suksesser der vedkommendes innsats har først til produksjoner som har høstet priser og nominasjoner nasjonalt og internasjonalt. Vinneren har samarbeidet med bla Fabelaktiv og vært med og skapt fabelaktive TV-serier for barn og unge. Med sin kreativitet, samarbeidsegenskaper og gode resultater er vinneren en inspirasjon for filmmiljøet i Lillehammer og hele innlandet!»

Til sist delte Filmskolen ut sin pris til en tidligere student som senere har utmerket seg i den regionale og internasjonale bransjen. Også denne prisen gikk til manusforfatter Trond Morten Venaasen.

 

 

 

Del på Facebook Del på Twitter

Filminvest satser 2 millioner kroner i 2018
på 2 spillefilmprosjekter i regionen


Publisert 7. desember 2017


Dette er noe vi har gledet oss stort til å dele med alle filmskapere i Trøndelag og Innlandet – en økonomisk storsatsing fra Filminvest i samarbeid med Midtnorsk og Østnorsk Filmsenter samt Kosmorama på utvikling av spillefilmprosjekter i regionen!

«Her er so vænt, det kann meg grøta for det, um eg er vaksen Karl.» Slik beskrev Aasmund Olavsson Vinje det i 1860 da han kom til Vårstigens høyeste punkt …

 

BAKGRUNN:

Regionen har i løpet av de siste 10 årene utviklet en audiovisuell bransje med bredde og dyktighet. Alle formater/plattformer og funksjoner er representert. Priser hentes, prosjekter tas ut til festivaler og vises langt utenfor landets grenser. Det produseres oppdragsproduksjon/reklame, sterke dokumentarer, spillefilm og dramaserier for barn av høy kvalitet.
HVA ER SÅ UTFORDRINGENE?
På tross av at det produseres spillefilmer, dramaserier, dokumentarer og dataspill av høy kunstnerisk kvalitet, mangler regionen et større spillefilmmiljø som henter nasjonale finansiering.
Det er spillefilmen som gir regionen og bransjen oppmerksomhet i media, bransjen forøvrig og i det offentlige.

 

TILTAK:

For å bøte på dette ønsker Filminvest, i samarbeid med Midtnorsk og Østnorsk filmsenter samt Kosmorama å starte prosjektet “Vårstigen” – Kortere vei til lang film.
Prosjektet vil inkludere det pågående internasjonaliseringsprosjektet som har til hensikt å øke produksjonsvolumet i regionen samt gi tilgang til internasjonal finansiering og distribusjon. Sammen har vi mål om å bygge kompetanse innen spillefilm og bli en synlig region, som henter nasjonal og internasjonal finansiering til sine prosjekter og som når ut til publikum både nasjonalt og internasjonalt. Sammen vil vi at regionen forteller historier på film med regional forankring i alle ledd og til et overkommelig budsjett.

Prosjektets intensjon er at det utvikles bærekraftige spillefilmprodusenter i begge deler av storregionen, Trøndelag og Innlandet, og at prosjektet avstedkommer spillefilmer med tyngdepunkt i hver sin del av regionen.

 

PROSJEKT:

Det utlyses en konkurranse med presise kvalifiseringskrav der en jury på 3 personer velger ut 4 prosjekter som får pitche under Kosmorama i mars 2018.
Til slutt utropes inntil 2 vinnere.

KRITERIER FOR DELTAGELSE:

Søker må være et team bestående av kvalifisert produsent, regissør og manusforfatter der begge kjønn er representert. Produsent og regissør er bosatt og virker i regionen.

Samme person kan ikke gå videre etter pitch med mer enn ett prosjekt.

 

IDÉ/PROSJEKT:

Prosjektet må fortelle en historie med klar forankring til vår region.

 

KRAV TIL LEVERING AV MATERIALE:

Skriftlig synopsis inntil 5 sider.

Inntil 15 minutter pitch på Vimeo. Bare fantasien setter grenser!

JURY:

Hallvard Bræin

Maria Ekerhovd

Cecilie Mosli

Sekretær for juryen, Ingvild Bjerkeland (Filminvest)

 

FRISTER:

Frist for å levere prosjekt til vurdering: 5. februar 2018

Pitching og vinnere annonseres: 8. Mars 2018

 

KURS OG MENTORER:

Vinnerprosjektene forplikter seg til å følge et kurs- og mentorprogram som organiseres i samarbeid med Midtnorsk og Østnorsk filmsenter. Dette programmet vil bestå av ulike faser, og gjennomføring av en fase vil utløse utbetaling av rate. Kurs- og mentorprogram vil innrettes i forhold til prosjektenes egenart, men vil innbefatte oppfølging av manusarbeid, budsjett og finansieringsplan, og markedsføring og distribusjon. Til gjennomføringen av kurs- og mentorprogrammet hentes det inn profesjonelle krefter innen hvert område.
Det forventes også at prosjektet samarbeider med filmkommisjonen i Midt-Norge og på Innlandet om locations.

 

  1. Manusworkshop og 10 timer rådgiving med mentor.
  2. Markedsføring og distribusjonsworkshop (målgrupper, markedsplanlegging og distribusjonsløsninger), samt 10 timer rådgiving med mentor.
  3. Budsjett, nedbrekk og finansieringsworkshop (NFI sin mal, pris pr. scene, finansieringsmuligheter/kanaler/regelverk), samt 10 timer rådgiving med mentor.

 

*) Workshopene er åpne for hele bransjen i regionen mens mentorprogrammet forbeholdes
vinnerne.

 

PLAN FOR WORKSHOPS: (2 dager lunsj til lunsj).

Manus (manusforfatter/regissør) Vår 2018 (mai/juni)

Markedsføring/distribusjon (produsent/regissør) Høst 2018 (september)

Budsjett/finansiering (produsent) Høst 2018 (oktober/november)

 

 

RATER:

Rate 1: Ved oppstart av vinnerprosjektene (250 000 kr)

Rate 2. Når manus, målgruppedefinisjon, markeds- og fremdriftsplan
er godkjent av mentorene (150 000 kr).

Rate 3: Når budsjett, nedbrekk og finansieringsplan er godkjent av mentorene (150 000 kr).

Rate 4: Prosjektet er godkjent som ferdig av Filminvest og mentorene (200 000 kr).

 

Krav til ferdig prosjekt.

Prosjektet ansees som ferdig når det er ferdig utviklet og klart til produksjon. Det skal være fullfinansiert, ha på plass stab, skuespillere, distributør for norsk kino og internasjonal salgsagent, samt ha levert revidert regnskap for utviklingsprosjektet.
“Regionen” defineres som Trøndelag, Oppland og Hedmark.

Se forøvrig vedlagt liste over kriterier!

Presentasjon prosjekt Vårstigen

Del på Facebook Del på Twitter

Siste frist for anmodning av rate og
utbetaling i 2017 er 18. desember.


Publisert 20. november 2017

Filminvest tar ferie fra 22.desember til 2.januar.

Vi ønsker alle en god og fredelig jul!

Del på Facebook Del på Twitter

1 2 3