Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

Trøndersk delegasjon til Nordisk PanoramaAktueltTrøndersk delegasjon til Nordisk Panorama


Trøndersk delegasjon til
Nordisk Panorama


Publisert 2. august 2018

FRIST 14. august 2018

Mid Nordic Film Export vil reise med delegasjon av trønderske filmskapere til Nordisk Panorama 2018. Dette er et av de viktigste møtestedene for nordiske kort- og dokumentarfilmskapere.

Nordisk Panorama går av stabelen i Malmø 20.-25. september og er et møtested der filmskapere fra hele Norden møtes og nettverk skapes. I tillegg til et variert program med noen av de beste dokumentar- og kortfilmene som er produsert i Norden, tilbyr festivalen en rekke seminarer, foredrag, utstillinger, møter og fester. Over 300 profesjonelle representanter fra filmbransjen, inkludert 40 tv-stasjoner, distributører og salgsagenter er vil være tilstede på Nordisk Panorama Forum. Der er 24 nordiske prosjekt valgt ut til en offentlig presentasjon (pitch). Ett av disse er Håvard Bustnes og Christian Falch fra UpNorth sitt nye prosjekt Apache!

Profesjonelle filmskapere i Trøndelag som ønsker å være en del av delegasjonen til årets Nordisk Panorama, kan søke via FILMSØK om å være med. Søk under punktet TILTAK. Fortell om din motivasjon og begrunnelse for å være med, legg ved CV og merk søknaden under «MNFE delegasjon til Nordisk Panorama».

Du kan søke om å få dekket inntil 4000 kroner i reisekostnader (reise og opphold) samt påmeldingsavgift. Diett dekkes ikke. NB: Begrenset antall plasser. Søknadsfrist 14.august.

Arrangert av Mid Nordic Film Export med støtte fra Interreg.

Del på Facebook Del på Twitter