Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

FilmLab UNG: Kurs i filmsminkeAktueltFilmLab UNG: Kurs i filmsminke


FilmLab UNG: Kurs i
filmsminke


Publisert 6. november 2017

FRIST 2. desember 2017

2.-3. desember arrangerer FilmLabUNG et kurs i filmsminke for deg mellom 15 – 25 år som bor i Trøndelag. Søknadsfrist fredag 24. november kl. 15!

Denne gangen skal FilmLabUNG – vår kursrekke for deg mellom 15 og 25 år som bor i Trøndelag – ledes av Natalia Davadi som er profesjonell makeup-artist. På dette kurset vil du få innblikk i hvordan det er å jobbe som makeup-artist, og lære hvordan du lager effekt-/filmsminke. Her kan du bli ekspert på hvordan man kan sminke folk både smellvakre og grusomt stygge!

Natalia er født og oppvokst i Trondheim, og er utdannet frisør med videreutdanning innen makeup. Hun har vært selvstendig næringsdrivende i seks år og jobber både med film, reklame, teater og scene.

Sted: Midtnorsk Filmsenter, Kjøpmannsgata 35, 2. etg.
Tid: 2.-3. desember kl. 10-16
Pris: Gratis – det serveres lunsj, ta med drikke selv! Har du lang reisevei kan du få dekket reise til kurset, og i spesielle tilfeller også overnatting.
Påmelding: Send en mail med begrunnelse for hvorfor akkurat DU skal få være med på dette kurset til marit@midtnorskfilm.no innen torsdag 24.11. kl. 15. Med mange like gode søkere er det «førstemann til mølla» som gjelder! Maks antall deltakere er kun 10.

Del på Facebook Del på Twitter