Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

Møt filmkonsulentene Helle Hansen og Kari Moen Kristiansen fra NFI!AktueltMøt filmkonsulentene Helle Hansen og Kari Moen Kristiansen fra NFI!


Møt filmkonsulentene Helle Hansen og
Kari Moen Kristiansen fra NFI!


Publisert 18. januar 2018

FRIST 12. februar 2018

Hva er en god filmsøknad og hva bør søknaden inneholde? Hvordan kan din søknad bli bedre, og hva skal til for å nå opp i konkurransen? Mandag 12. februar kl.12.00 kommer filmkonsulentene Helle Hansen og Kari Moen Kristiansen fra Norsk Filminstitutt til Trondheim for å gi tips og svar til bransjen.

Bruk denne unike muligheten til å få svar på alle dine spørsmål til NFI og til å bli bedre kjent med konsulentene. Konsulentene vil fortelle hva de ser etter i et filmprosjekt og hvordan de bedømmer søknadene de får inn. I tillegg vil Kari Moen Kristiansen vil også informere om talentprogrammet til NFI og hva som skal til for å bli med der.

Velkommen til en lærerik og inspirerende dag, hvor konsulentene og bransjen i vår region kan bli bedre kjent.

Tid: Mandag 12. februar kl 12-17

Sted: Cinemateket (i Olavshallen, inngang Olav Tryggvasonsgate)

Det er også mulig å booke en speeddate med Kari Moen Kristiansen på slutten av dagen. ( NB: ingen pitching av prosjekter!). Er du interessert i å være med, send påmelding til line@midnordicfilm.com.

 

Om konsulentene

Helle Hansen, dokumentarfilmkonsulent, NFI

Helle Hansen er dokumentarfilmkonsulent for NFI. Helle kom til NFI fra en konsulentstilling i Dansk Filminstitutt og har som konsulent vært involvert i en rekke internasjonale suksesser. Hun har bakgrunn som journalist for en rekke oppdragsgivere gjennom mange år, blant annet for Nordisk Film og Danmarks Radio.

 

Kari Moen Kristiansen

Kari Moen Kristiansen, kortfilmkonsulent, NFI

Kari Moen Kristiansen er konsulent for kortfilm for NFI og fungerende rådgiver for talentprogrammet Nye Veier. Kari er utdannet ved produsentlinjen på Den norske filmskolen og har filmfaglig utdannelse fra Staffordshire University. Hun har tidligere arbeidet som prosjektkonsulent for spillefilm og tv-serier i Nordisk Film & TV Fond, og har bred erfaring fra flere produksjonsselskap. Hun har blant annet produsert tv-serien «Koselig med peis», og jobbet som produsent hos Filmkameratene AS.

 

Del på Facebook Del på Twitter