Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

Filmbussen Trøndelag er klar for sommerturnéAktueltFilmbussen Trøndelag er klar for sommerturné


Filmbussen Trøndelag er
klar for sommerturné


Publisert 11. juni 2018

Filmbussen Trøndelag ruller ut på veiene i slutten av juni, og unge i alderen 12-19 år har en unik mulighet til å få lage film med profesjonelle filmskapere. For mange er Filmbussen rett og slett sommerens høydepunkt! Spre gjerne informasjon til aktuelle ungdommer og deres foresatte. Tilbudet er gratis og det serveres lunsj.

SOMMERENS TURNÉ

25. juni og 26. juni: Melhus og Skaun @ Melhus Rådhus. Påmelding på e-post til marit.grendal@melhus.kommune.no innen 15. juni. Husk å føre inn ditt navn, adresse, mobiltlf. og alder.

27. juni og 28. juni: Namdalseid/Namsos/Fosnes @ lokaler annonseres senere. Påmelding på e-post til Lisbeth.Lein@namdalseid.kommune.no

29. juni og 30. juni: Åfjord @ lokaler annonseres senere.Påmelding på e-post til post@afjord.frivilligsentral.no eller SMS til Bjørn Hosen 906 83 556 innen 15. juni.

2. juli og 3. juli: Ørland @ Ørland Kultursenter. Påmelding på e-post til Margaret.Aune@orland.kommune.no innen 15. juni.

4. juli og 5. juli: Leira Mottak. Lukket arrangement

23. juli og 24. juli: Trondheim @ Ringve Musikkmuseum. Påmelding på e-post til marit@midtnorskfilm.no innen 15. juli.
Husk å ta med kontaktinformasjon (deltaker og foresatt) og fødselsår på deltaker.

25. juli og 26. juli: Stjørdal @ Lokstallen. Påmelding på e-post til Mari.Moe.Krysinska@stjordal.kommune.no innen 15. juni.

27. juli og 28. juli: Levanger @ Levanger Ungdomshus. Påmelding på e-post til Trine Walleraunet triwal@levanger.kommune.no innen 15. juni. Spørsmål kan rettes på tlf: 400 74 487

30. juli og 31. juli: Inderøy @ Inderøy Kulturhus. Påmelding til servicetorget tlf 74124200 eller på e-post til postmottak@inderoy.kommune.no innen 15. juni.

1. august og 2. august: Steinkjer @ Huze Ungdomssenter. Påmelding på Huze og/eller på e-post til bge@steinkjer.kommune.no eller telefon: 91742460 innen 15. juni.

PÅMELDING Viktig: Man må melde seg på direkte til kommunene, det er ikke nok å stå som «attending» på Facebook. Se under hver kommune over for påmeldingsinformasjon

STORPREMIERE
Filmbussens Storpremiere – Gullbussen 2018 – er åpen for alle deltakere pluss venner og familie, og går av stabelen lørdag 4. august på Huze Ungdomssenter i Steinkjer. Her er det rød løper, utdeling av gjeve priser og ikke minst visning av alle filmene som lages denne sommeren. Vi lover som vanlig et forrykende show!

Del på Facebook Del på Twitter