Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

Dokumentarverksted med Sigrid Dyekjær og Freddy NeumannAktueltDokumentarverksted med Sigrid Dyekjær og Freddy Neumann


Dokumentarverksted med Sigrid
Dyekjær og Freddy Neumann


Publisert 22. juni 2018

FRIST 14. august 2018

Den 13.august arrangerer Mid Nordic Film Export et dokumentarverksted med et knallsterkt team fra Danmark! Den internasjonalt anerkjente produsenten Sigrid Dyekjær og PR-strategen Freddy Neumann vil gi råd og veiledning til trønderske dokumentarprosjekt. Det vil bli foredrag åpne for alle og mulighet for en-til-en møter.

Sigrid Dyekjær har produsert over 20 dokumentarer og er en av Danmarks mest erfarne produsenter når det gjelder finansiering og produksjon av både nasjonale og internasjonale dokumentarfilmer. I 2015 ble hun tildelt The Ib Award, en pris gitt av de danske regissørene for å hedre den beste produsenten i den danske filmindustrien. Sigrid er lærer ved Danmarks nasjonale filmskole og på DOK Incubator, og hun holder også forelesninger på filmskoler rundt om i verden . I 2014 produserte hun både Mikala Kroghs film «The Newsroom – Off The Record» fra innsiden av en stor dansk avis, og den Oscar-nominerte filmen » Something Better To Come » av Hanna Polak. For dette ble hun nominert til The Producers Guild of America Awards 2016 for fremragende produsent av dokumentar. Sigrid er medlem av The Producers Guild of America.

Freddy Neumann er spesialist i strategiske kommunikasjonsløsninger for film. Han er ansvarlig for all PR strategi ved Danish Documentary Production gjennom sitt firma Neumann PR & Strategic Communications. Hans fokus ligger i strategisk konsultasjon, kommunikasjonsledelse, agenda setting, bedrift og produkt branding, samfunnsrelasjoner og mediaforståelse. Som PR og markedføringsspesialist fokuserer Freddy Neumann fremfor alt på film (dokumentar og fiksjon). Hans kunder finner man både i den danske og den internasjonale filmindustrien. Freddy er også gjesteforeleser for blant annet Dok. Incubator.

Sted: Cinemateket i Olavshallen. Tid: 08.30-12.15

08.30- 09.00 Kaffe, mingling og registrering.

09.00 -10.30: Foredrag ved Freddy Neumann om markedet og publikums relasjon til filmen, samt utfordringer i forhold til streamingtjenester og digital formidling.

10.30-10.45: Kaffepause

10.45-12.15: Foredrag ved Sigrid Dyekjær

13.00-17.00 En-til-en møter med utvalgte prosjekt på Midtnorsk Filmsenter. NB: En-til-en møtene er nå dessverre fullbooket.

Det er fortsatt plasser til fellesforedragene. Send en mail med påmelding til line@midnordicfilm.com.

Arrangert av Mid Nordic Film Export med støtte fra Interreg.

Del på Facebook Del på Twitter