Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

Møt Charlie Phillips, redaktør for internasjonal dokumentarfilm i The Guardian!AktueltMøt Charlie Phillips, redaktør for internasjonal dokumentarfilm i The Guardian!


Møt Charlie Phillips, redaktør for
internasjonal dokumentarfilm i The Guardian!


Publisert 4. april 2018

FRIST 17. april 2018

Charlie Phillips, redaktør for internasjonal dokumentarfilm i The Guardian, kommer til Trondheim 24.april for å møte filmskapere, se etter gode ideer og snakke om internasjonal digital filmdistribusjon.

Charlie Phillips er redaktør for internasjonal dokumentarfilm i den anerkjente britiske avisen The Guardian. Avisen er den største engelskspråklige avisen i verden og online versjonen har over 200 millioner unike besøk i måneden. Deres dokumentarplattform er en av de største seriøse online filmplattformene i verden. De leter først og fremst etter engasjerende karakterdrevne historier opp til 20 minutter, på kontemporære tema relevant for et globalt publikum

Charlie ble hentet til The Guardian etter å ha vært assisterende festivaldirektør for Sheffield Doc/Fest i sju år. Doc/Fest er en av de tre største dokumentarfilmfestival og -markedene i verden, og der jobbet Charlie med festivalprogrammering, meet-markedet, faglige konferanser, digital distribusjon og opplæring. Han har også vært redaktør for FourDocs, Channel 4s BAFTA-vinnende online dokumentarkanal.

Nå har trønderske filmskapere en unik mulighet til å treffe ham i Trondheim 24. april. Mid Nordic Film Export har nemlig invitert ham til Midtnorsk Filmsenter for å snakke om digital distribusjon. Charlie Phillips vil fortelle om hva The Guardian leter etter, hvordan selge inn dokumentaridéer, gi et overblikk over hvordan det internasjonale festivalmarkedet fungerer og gi råd om hvordan du best kan komme i kontakt med din films publikum. Det vil også bli muligheter for en-til-en pitcher. Har du et relevant prosjekt du ønsker å foreslå for The Guardian, eller ønsker du å lære mer om internasjonal filmdistribusjon, gå ikke glipp av denne sjansen! Meld deg på ved å sende en mail til line@midnordicfilm.com så snart som mulig og innen 17.april.

Seminaret holdes på Cinemateket i Olavshallen, 24.4 kl 09-13.30.

En-til-en møtene er fra kl 13.45.-16.14 på Midtnorsk filmsenter og er nå fullbooket.

Del på Facebook Del på Twitter