Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

7 trønderske prosjekter utvalgt til workshop med Freddy NeumannAktuelt7 trønderske prosjekter utvalgt til workshop med Freddy Neumann


7 trønderske prosjekter utvalgt til
workshop med Freddy Neumann


Publisert 29. mai 2017

Tirsdag 30. og onsdag 31. mai har Mid Nordic Film Export invitert en av Nordens dyktigste lanseringsspesialister, Freddy Neumann, til Trondheim for å møte midtnorske dokumentarfilmskapere.

Danske Freddy Neumann vil holde en to-dagers workshop i Trondheim, hvor han vil sette søkelys på hvilke strategiske overveielser og kommunikasjonsprosesser filmskaperne bør tenke på før deres film møter sitt marked og sitt publikum.

Vi starter med en fellesforelesning som er åpen for alle tirsdag 30.mai kl 09.-10.30 i møterom «Copenhagen» på Comfort Hotell i Krambugata 2. (inn hoveddøra og til venstre). Send en mail til line@midnordicfilm.com for å si fra at du kommer.

Deretter vil Neumann ha en-til-en møter med de 7 utvalgte prosjektene tirsdag og onsdag på Midtnorsk Filmsenter, med en oppsummering for alle deltakerne onsdag ettermiddag.

Prosjekter:

Newtopia, regi: Audun Amundsen

Wars don’t End, regi: Dheeraj Alkolkar

Filmdubberen i Daar Es Salaam, regi: Ole-Bernt Frøshaug

Blue Code of Silence, regi: Magnus Skatvold

Syn, regi: Kristin Nordsæther

Lisa Tønne, regi: Mali Finborud Nøren

Nasi Padang, regi: Audun Amundsen

 

Om Freddy Neumann:

Freddy Neumann er drivende dyktig og arbeider med utvikling av både danske og internasjonale filmprojekter. Han er spesialist i kommunikasjonsledelse og i de strategiske overveielser og kommunikasjonsprossesser som ligger forut for filmens møte med sitt marked og sitt publikum.

Gjennom sitt firma ‘Neumann Strategy & Communications’ i København arbeider han med både fiksjons- og dokumentarprosjekter. Han er gjesteforeleser og konsulent på utviklingsworkshops i Europa, og er lærer på IDFA Academy og Dok.Incubator.

Del på Facebook Del på Twitter