Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

Mid Nordic Film Pitch i Østersund 3.oktoberAktueltUtlysninger

Få siste nytt og frister på e-post ›

Vis alle Faglig påfyll Hederlig omtale Tildelinger Utlysninger
1 2 3 7

Mid Nordic Film Pitch i
Østersund 3.oktober


Publisert 9. juli 2018

FRIST 20. august 2018 Mid Nordic Film Pitch

For sjette gang arrangerer vi i samarbeid med våre svenske filmsentervenner i Jämtland og Västernorrland pitchekonkurransen Mid Nordic Film Pitch. Dagen er 3.oktober og denne gangen blir arrangementet i Østersund. Mid Nordic Film Pitch er en pitchekonkurranse for manusidéer/kortfilmprosjekt innen både dokumentar og fiksjon som ennå er i utviklingsstadiet. Vinneren av pitchekonkurransen mottar en pengepremie på 60 000 kr for å videreutvikle sitt filmprosjekt. 2. premien får 15.000 kroner.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Utlysning til filmsamling for
kvinner 3.- 4. mai i Åre


Publisert 10. april 2018

FRIST 23. april 2018

Nå er det klart for et nytt nettverkstreff for kvinnelige filmskapere i Trøndelag, Jämtland og Västernorrland. Denne gang i Åre med inspirasjonsbesøk av filmskaperne Bahar Pars, Trine Aadalen Lo og Gabriela Pichler. Mid Nordic Film Export står bak dette 2-dagers arrangementet hvor trønderske og svenske filmskapere har mulighet til å samles, inspireres og dele sine erfaringer.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Filmkommisjonen utøker sitt kontor med 50% på
Lillehammer – stilling ledig!


Publisert 4. april 2018

FRIST 20. april 2018

Liker du film? Vil du være med å selge og markedsføre Innlandet og Trøndelag som filmlokasjon? Er du utadvendt, tillitsvekkende, offensiv og kan tenke deg å jobbe nasjonalt og internasjonalt? Da kan du være den rette for Midgard Film Commission Norway på Lillehammer. Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Meet the Experts i
Sundsvall 21.februar


Publisert 6. februar 2018

FRIST 16. februar 2018

Er du på jakt etter svenske co-produksjonspartnere eller finansiering? Vil du diskutere din filmidé med profesjonelle filmskapere og beslutningstakere i filmbransjen? Trønderske filmskapere inviteres til å møte den svenske filmbransjen i Sundsvall.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Er du vår nye
filmkonsulent?


Publisert 15. november 2017

FRIST 1. desember 2017

Midtnorsk Filmsenter søker ny filmkonsulent. Filmkonsulenten skal vurdere og prioritere prosjektsøknader innenfor områdene dokumentarfilm og kort fiksjonsfilm. Stillingen krever relevant filmfaglig bakgrunn og evne til å analysere og vurdere prosjekter både med tanke på kunstnerisk innhold og økonomisk gjennomføring. Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

NORTH PITCH –
Below ZERO


Publisert 29. september 2017

FRIST 27. november 2017

Den 10. utgaven av pitchekonkurransen NORTH PITCH — Below ZERO har åpnet for påmeldinger. Søknadsfrist er satt til 27.november. Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Signaturpitchen
2017


Publisert 1. september 2017

FRIST 18. september 2017

Det er pitchetider for kortfilmen i Trøndelag! I tillegg til den midtnordiske pitchekonkurransen Mid Nordic Film Pitch 15.oktober, arrangeres nå for første gang en nasjonal kortfilmpitch under Kortfilmkonventet i Trondheim den 16.-17. oktober 2017. Tilsammen vil 7 deltagende prosjekt bli valgt ut fra alle norske regioner og konkurrere om en prispott på 70 000 NOK gitt av de regionale filmsentrene i hele landet.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Unik mulighet for produsent som vil jobbe
mot det internasjonale markedet!


Publisert 18. august 2017

FRIST 22. august 2017

Mid-Nordic Film Export ønsker å støtte en trøndersk produsent som vil lære mer om å jobbe på den internasjonale arenaen, ved å tilby opphold og deltakelse på DOK.ELEVATOR under Nordisk Panorama i Malmø 22.-26.september.

Workshop’en DOK:ELEVATOR arrangeres av velrennomerte DokIncubator i samarbeid med Film i Skåne, Nordisk Panorama og det finske filminstituttet – og er myntet på unge produsenter som har et dokumentarfilmprosjekt de ønsker å få inn på det internasjonale markedet. Vi har fått tilbud om en plass på denne unike workshop’en, og er villig til å støtte noen som oppfyller kriteriene. Under Dok.Elevator vil åtte nordiske deltakere få eksklusiv tilgang til masterclasses, praktisk veiledning, møter med viktige aktører i industrien og en-til en oppfølging av dyktige europeiske mentorer innen dokumentarfilmindustrien.

Workshop’en går over 4,5 dager og vil gi deltakerne en forståelse av hvordan det internasjonale markedet fungerer, guide de backstage gjennom konkrete eventer og gi de støtte og kunnskap i hvordan man jobber på internasjonale salgsmarkeder og i pitcheforum. Under kurset vil de lære hvordan presentere sine filmprosjekt internasjonalt, samt få mulighet til praktisk å teste ut og forbedre sine egne prosjekter.

Søker må jobbe og bo i Trøndelag, ha et dokumentarprosjekt med internasjonalt potensiale under utvikling/produksjon, samt ha et ønske om å jobbe mot det internasjonale markedet. Opphold og påmelding til workshop dekkes.

NB! Kort frist: Søknad om deltakelse med CV, prosjektbeskrivelse og motivasjon sendes : line@midnordicfilm.com innen tirsdag 22.8 kl 12.00.

For mer info, kontakt Line Halvorsen på 92047960

Del på Facebook Del på Twitter

Mid Nordic Film
Pitch 2017


Publisert 9. august 2017

FRIST 18. september 2017

For femte gang arrangerer vi i samarbeid med våre svenske filmsentervenner i Jämtland og Västernorrland pitchekonkurransen Mid Nordic Film Pitch i Trondheim. Dette vil skje søndag 15. oktober i forkant av årets Kortfilmkonvent som starter mandag 16. oktober. Mid Nordic Film Pitch er en presentasjonskonkurranse for manusidéer/kortfilmprosjekt innen både dokumentar og fiksjon som ennå er i utviklingsstadiet. Vinneren av pitchekonkurransen mottar en pengepremie på 60 000 kr for å videreutvikle sitt filmprosjekt. Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Bli med til Kina på
kortfilmkonkurranse!


Publisert 21. juni 2017

FRIST 28. juni 2017

I forbindelse med Hancheng Jinzhen International Short Film Festival i Kina 1.-8. oktober, inviterer Minimalen Kortfilmfestival to unge filmskapere med som deltakere på en filmkonkurranse. Her er alle utgifter dekket, så dette kan bli et spennende eventyr for noen dyktige kortfilmskapere fra regionen!

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

1 2 3 7