Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

Lansering av trøndersk kortdokumentar ut i verden!AktueltLansering av trøndersk kortdokumentar ut i verden!


Lansering av trøndersk
kortdokumentar ut i verden!


Publisert 31. oktober 2018

FRIST 15. november 2018

Møt lederen for Aftenposten TV, Jonas Brenna, på Cinemateket under Dokumentarfestivalen, torsdag 15. november kl. 16-17.30. Her lanseres også Midtnorsk Filmsenters nye satsing på kortdokumentar som starter på nyåret.

 

 

Hvor og når: Torsdag 15. november kl. 16-17.30 på Cinemateket under Dokumentarfestivalen:

 

Kl 16: Presentasjon av nytt prosjekt om kortdokumentar

Midtnorsk Filmsenter presenterer sitt nye prosjekt: Kortdokumentar på internasjonale digitale plattformer. Prosjektet er rettet mot trønderske regissører og produsenter som vil utforske mulighetene som ligger i det stadig mer aktuelle formatet kortdokumentar. Prosjektet starter i januar og her får du vite mer om hvordan du kan bli med.

 

Kl. 16.15: Hvordan og hvorfor satse på kortdokumentar?

Samtale mellom Jonas Brenna, leder for Aftenposten TV, og produsent Håvard Wettland Gossé fra Spætt Film. Brænna snakker om hvordan Aftenposten jobber og tenker rundt kortdokumentar og webserier, og Wettland Gossé deler sine erfaringer med å selge inn filmprosjekt til nett-TV.

 

Kl. 17: Filmvisning: Magaluf (30 min)

Trondheimspremiere på Jon Vatne og Spætt Films kortdokumentar med regissøren tilstede.

 

 

Har du et prosjekt du vil presentere for Aftenposten TV?

Torsdag 15. november kl.13.-15.30 er det mulig å presentere kortfilm, kortdokumentar og web-serier i én-til-én møte med redaktør for Aftenposten TV, Jonas Brenna. Søk om å bli med ved å sende en mail med beskrivelse av prosjektet ditt til line@midtnorskfilm.no NB! Først til mølla!

 

Filmsenterets prosjekt Kortdokumentar på internasjonale digitale plattformer er støttet av Kulturrådet og har Dokumentarfestivalen, Cinemateket i Trondheim og Minimalen Kortfilmfestival som samarbeidspartnere.

 

 

 

Del på Facebook Del på Twitter