Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

Jury for Mid Nordic Film Pitch 2017AktueltJury for Mid Nordic Film Pitch 2017


Jury for Mid Nordic
Film Pitch 2017


Publisert 3. oktober 2017

Vi er svært glade for å kunne presentere juryen for Mid Nordic Film Pitch 2017 – Ninja Thyberg, Kirsten Bonnén Rask og Jan Dalchow!

 

Søndag 15. oktober kl 13 starter Mid Nordic Film Pitch på Cinemateket i Trondheim. Denne konkurransen for kortfilmidéer arrangeres for femte gang i samarbeid med Filmpool Jämtland og Film i Västernorrland. 9 prosjekt fra de tre regionene skal presentere sine filmidéer for publikum og jury, og konkurrerer om en førstepris på 60 000 kr samt en andrepris på 15 000 kr.

Årets jury:

Ninja Thyberg – svensk filmregissør som etter flere internasjonalt prisbelønnede kortfilmer nå er i gang med sin første spillefilm. Ninjas filmer er kjent for å ta for seg hete tema som kropp, seksualitet, kjønn og gruppedynamikk. Hennes kortfilm Pleasure vant blant annet Canal+ Award under filmfestivalen i Cannes i 2013.

 

Kirsten Bonnén Rask – dramaturg, manuskonsulent og leder for Sørnorsk Filmsenter. Kirsten har lang erfaring som konsulent i ulike roller for filmproduksjon, og er ofte å finne på rulleteksten til flere filmer, både korte og lange format.

 

Jan Dalchowstår bak Oslo-selskapet Dalchows verden, som hovedsakelig jobber med dokumentarfilmer. Han er en erfaren prisvinnende filmskaper som har produsert og co-regissert filmer siden 1996. Dalchow har tidligere også jobbet som radioprodusent, lydteknikker, promosjef i TV, film- og serieklipper og voiceover-artist.

Del på Facebook Del på Twitter