Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

Internasjonale og regionale gullkorn i programmet til &Action!AktueltInternasjonale og regionale gullkorn i programmet til &Action!


Internasjonale og regionale gullkorn i
programmet til &Action!


Publisert 15. mars 2017

Tirsdag 21.mars starter den tre dager lange internasjonale mediefestivalen &Action på Steinkjer. På programmet bugner det over av store internasjonale filmnavn i god blanding med regional filmbransje av ypperste klasse. Festivalen er helt gratis, men det gjelder å planlegge sitt besøk i god tid da det naturligvis vil være stor interesse for å delta!

Det ventes mange store internasjonale aktører på programmet, og for alle som jobber med eller har interesse for animasjonsproduksjon er det nesten obligatorisk å delta på årets &Action sammen med blant annet Dreamworks, Sony Animation og Framestore. Den regionale filmbransjen byr blant annet på et godt innblikk i trender, ambisjoner og fremtidsplaner hos noen av de største animasjonsselskapene i regionen. Dette er bare noen av godbitene i det utrolig allsidige og høykvalitative programmet &Action har satt sammen. Vi gleder oss til flere dagers filmfaglige dypdykk på Steinkjer!

Del på Facebook Del på Twitter