Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

Ny filmkonsulent ved Midtnorsk FilmsenterAktueltNy filmkonsulent ved Midtnorsk Filmsenter


Ny filmkonsulent ved
Midtnorsk Filmsenter


Publisert 26. januar 2018

KriStine Ann (Stine) Skaret er ansatt som ny filmkonsulent ved Midtnorsk Filmsenter!

Skaret har jobbet som dokumentarfilmkonsulent ved Norsk filminstitutt i perioden 2012 – 2016. Der var hun blant annet konsulent for filmer som Nowhere to Hide (IFDA-vinner 2016), Kayayo (shortlistet til Oscar i 2018) og straks kinoaktuelle Hatets vugge. Hun har tidligere vært produsent for Medieoperatørene, der hun i tillegg til dokumentarfilm også har produsert kort- og novellefilm, blant annet Human (Gullstolen, Kritikerprisen og Fagprisen i Grimstad 2009) og Samaritanen (Amanda 2010). Skaret jobber også som veileder for både nordiske og internasjonale filmskapere, og har vært tutor på workshops som Twelve for the Future, Docs by the Sea, og Dox-Oriente. Hun fortsetter som produsent hos nystartede Stray Dog Productions. Stray Dog produserer dokumentar- og fiksjonsfilm i Oslo og København.

 

Skaret gleder seg til å jobbe med den trønderske filmbransjen.

 

Det blir veldig spennende! Jeg er kjent med solide talenter og sterke aktører fra denne regionen som jeg ser fram til å følge videre. Samtidig er jeg opptatt av film som kommunikasjonsform og mulig møteplass mellom mennesker – også på lokale arenaer – og gleder meg til å bli kjent med nye filmskapere og filmuttrykk fra regionen. Jeg håper å kunne dele mine erfaringer og mitt nettverk fra tiden som konsulent for NFI, og er sikker på at jobben også vil gi meg nye perspektiver og helt nye filmopplevelser, sier Skaret.

 

Daglig leder ved Midtnorsk Filmsenter, Eli Gjerde, er svært glad for å ha fått Skaret med på laget.

 

– Stine har solid bakgrunn som produsent og konsulent og har de aller beste forutsetninger for å bidra til å videreføre og utvikle det gode nivået den trønderske filmbransjen befinner seg på. Vi mener hun er rett person til rett tid som filmkonsulent ved Midtnorsk Filmsenter, og gleder oss til å samarbeide med henne, sier Gjerde.

Del på Facebook Del på Twitter