Bransjeregisteret →

Støtter film i Midt-Norge


Investeringsfond for film og spill


Find the locations, contacts and service you need to shoot your film in our region.

Gullbussen 2017Aktuelt

Få siste nytt og frister på e-post ›

Vis alle Faglig påfyll Hederlig omtale Tildelinger Utlysninger
1 2 3 47

Gullbussen
2017


Publisert 9. august 2017

Galla og glamour! Rød løper og champagne-brus! Filmfestival, nerver, latter og tårer! Filmbussen i Trøndelag feiret 10 år med Storpremiere og Gullbussenutdeling på Kimen kulturhus i Stjørdal 5. august. Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Mid Nordic Film
Pitch 2017


Publisert 9. august 2017

FRIST 8. september 2017

For femte gang arrangerer vi i samarbeid med våre svenske filmsentervenner i Jämtland og Västernorrland pitchekonkurransen Mid Nordic Film Pitch i Trondheim. Dette vil skje søndag 15. oktober i forkant av årets Kortfilmkonvent som starter mandag 16. oktober. Mid Nordic Film Pitch er en presentasjonskonkurranse for manusidéer/kortfilmprosjekt innen både dokumentar og fiksjon som ennå er i utviklingsstadiet. Vinneren av pitchekonkurransen mottar en pengepremie på 60 000 kr for å videreutvikle sitt filmprosjekt. Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Sommerstengt på
filmsenteret


Publisert 22. juni 2017

FRIST 1. august 2017

Midtnorsk Filmsenter tar sommerferie og er ikke bemannet under følgende uker: 27, 28, 29 + halve uke 30! Vi er tilbake fra august og gleder oss til en innholdsrik og spennende filmhøst!

GOD SOMMER!

Del på Facebook Del på Twitter

Møter med
filmkonsulenten!


Publisert 21. juni 2017

FRIST 21. august 2017

Vår filmkonsulent Jannicke Systad Jacobsen kommer på besøk for å ha møter med bransjen den 4. og 5. september.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Bli med til Kina på
kortfilmkonkurranse!


Publisert 21. juni 2017

FRIST 28. juni 2017

I forbindelse med Hancheng Jinzhen International Short Film Festival i Kina 1.-8. oktober, inviterer Minimalen Kortfilmfestival to unge filmskapere med som deltakere på en filmkonkurranse. Her er alle utgifter dekket, så dette kan bli et spennende eventyr for noen dyktige kortfilmskapere fra regionen!

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Utlysning kull 2
FilmLab Norge


Publisert 21. juni 2017

FRIST 6. august 2017

FilmLab Norge er et ettårig talentutviklingsprogram for filmskapere mellom endt utdanning og profesjonelt virke. Målet for programmet er å tydeliggjøre deltakernes fortellerstemme og styrke talentenes kobling til bransjen. Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Filmbussen
Trøndelag


Publisert 12. juni 2017

Like sikkert som at skoleferien starter i juni, ruller Filmbussen Trøndelag ut på veien, til glede for nye og gamle deltakere! I år får Trondheim, Orkanger, Levanger, Skaun og Melhus, Åfjord, Støren, Stjørdal, Inderøy og Steinkjer besøk. Påmelding skjer til de respektive kommunekontakter, med unntak av i Trondheim – hvor påmelding skal gå til marit@midtnorskfilm.no NB! Kun tre plasser igjen i Trondheim 19. og 20, juni! Årets storpremiere går av stabelen på Kimen kulturhus i Stjørdal, lørdag 5. august. For nærmere informasjon – sjekk ut Filmbussens facebookside. Filmbussen Trøndelag er et gratis ferietilbud for ungdom i alderen 12 til 18 år.

Del på Facebook Del på Twitter

SOMMERFEST på
Café Løkka


Publisert 12. juni 2017

FRIST 13. juni 2017

Tirsdag 13. juni kl 18 inviterer vi alle våre filmvenner, samarbeidspartnere, filmstudenter og kollegaer til å skåle inn sommeren med oss på Café Løkka i Trondheim. Dette er en veldig uformell sammenkomst, og vi håper så mange som mulig i bransjen har mulighet til å komme og mingle med oss. Vi sitter på uteavdelingen (under tak), kom og si hei og få en velkomstdrikkebong av en av oss på filmsenteret. Begrenset antall av disse morrolappene, så ikke vær alt for sent ute. Vel møtt!

Del på Facebook Del på Twitter

New Nordic Films, Call
for projects!


Publisert 12. juni 2017

FRIST 20. juni 2017

22.-25. august arrangeres New Nordic Films i Haugesund under filmfestivalen. Dette er en utmerket arena for produsenter å møtes, pitche prosjekt, snakke med viktige finansiører og beslutningstagere, få kontakt med mulige samarbeidspartnere og inspireres av andre. Søknadsfrist for prosjekt som ønsker å delta på pitchemarkedet er satt til 20.juni.

Les videre ›

Del på Facebook Del på Twitter

Utbetaling av rater
før ferien


Publisert 6. juni 2017

Siste frist for utbetaling av rater før sommerferien vil være fredag 30. juni.

Filminvest vil avvikle sommerferier i perioden 1. juli til og med 4. august.

 

Del på Facebook Del på Twitter

1 2 3 47